maanantai 1. marraskuuta 2010

Pikku Prinssi

Nyt se on sitten tosiaan totta. Muutimme aamulla uuteen asuntoomme. Ehka helpoin muuttoreissu ikina, sen kun vaan 5 min. kaveli katua alamakeen matkalaukun kanssa :) Huone on siis kalustettu, taytyy vaan tanaan kayda ostamassa lakanat, pyyhe ja muuta pienta tarpeellista.

Saimme jo eilen yhdet avaimet, ja sopivasti avaimenperana keikkui yksi lastenkirjojeni suursuosikeista, suuri ajattelija Pikku Prinssi. Sopoa :) Asunnon omistaja Dee on kylla yks prinssi/hyva haltija luonteeltaan, ihan jarjettoman auttavainen ja hyvasydaminen nain kahden paivan tuttavuuden perusteella. Edellisten vuokralaisten kanssa on ollut vaikka mita ongelmia, mutta niin tuo vaan niita edelleen auttaa ja hoivaa.

Oli kylla varsin mukava juttu paasta hostellista jo tanaan pois. Ranskalaisteinien ryhmittyma huoneessamme ja viereisessa huoneessa alkoi kayda hermoille. Ei mitaan kaytostapoja ja jatkuva, kovaaaninen ranskan puhuminen alkoi jo rassata, etenkin yolla.  Klo 23 huoneeseen ei ehka kannata rynnata viiden ulkopuolisen ihmisen voimin ihastelemaan jonkun kuivuvia pyykkeja, jos valot on jo sammuksissa ja osa nukkumassa, ja sitten ihmetella hieman artyneita huonetovereita... Mutta party on!

Hoon kanssa naureskeltiin, etta sitten kun asunnossamme alkaa toisen naama ottaa paahan, niin ei tartte kun muistella tuota hostellivaihtoehtoa, ja jo helpottaa. Tai menna yoksi sinne tekemaan pieni reality check ;)

Nyt kohti AHPRA:n toimistoa ja viimeistelemaan rekisterointi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!