keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Turistit rannalla

Kun tätä aikaa kerran nyt on rekisteröinnin viimeisen vaiheen loppua odotellessa, niin leikimme turisteja oikein kunnolla. Homma on nyt enää kiinni siitä, kuinka nopeasti AHPRA:n Melbournen toimisto tarkistaa rikosrekisteriotteeni ja saa siitä tiedon Sydneyn toimistoon. 

Sää oli puolipilvinen, mutta päätimme silti lähteä eilen rohkeasti rantakävelylle. Sydneyssä asuva kaverini ja useat opaskirjat suosittivat Sculpture by the Sea-näyttelyä Bondi Beachin lähellä, sekä from Bondi to Coogee-kävelyreissua. Tuumasta toimeen, biksut mukaan, uusi hellemekko päälle ja arskarasvaa. Muuten hyvä, mutta sää oli oikeasti aika viileä.. 

Onneksi kävellessä tuli lämmin, ja maisemat olivat upeita. Meri näytti voimansa, ei todellakaan tehnyt mieli mennä niihin aaltoihin uimaan. Osa veistoksista ja patsaista oli upeita, osa vaan outoja, mutta oli mielenkiintoista nähdä taidetta luonnossa, eikä aina gallerian vaaleaa seinää vasten. 
Toisenlaista taidetta saimme sitten ihastella Tamaraman rannalla. Surffaripoikia oli rohkeina ja aallonjanoisina vedessä, ja erään ohikulkijan vinkistä löysimme myös kymmenen delfiinin parven rannan läheltä. Seisoimme aitiopaikoilla mäen päällä ihastelemassa kun delfiinit esittelivät kovassa aallokossa temppujaan ja surffarit jähmettyivät ihailemaan. Oli kaunista ja harmitti niiiiiiiin paljon, ettei ollut parempaa zoomia.. no, onneksi sentään oli kamera mukana. Upeita eläimiä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!