tiistai 23. marraskuuta 2010

Sama meno, uusi paiva

Sama scheisse jatkui tanaan toissa. Kiire, kiire, kiire. Kiireessa tuli tehtya yksi isohko virhekin, joka sitten viela paisuteltiin iha jarjettomiin mittasuhteisiin ensin. Tomun laskeuduttua kaikki kuitenkin hyvin. Rohkenisin vaittaa, etta ko. mokaa ei olisi paassyt kaymaan, jos meita olisi taalla kaksi laakeluvallista eika yhta ainokaista sh:ta revittaisi joka hemmetin asiaan mukaan. Ihan mielenkiinnolla menen tanaan sovittuun tyohaastatteluun sairaalaan perjantaina... Tyot ei onneksi paase loppumaan!

Olin julmetun huonolla tuulella paastessani toista kotiin, mutta alakerran Market City Mallin alerekkien aarella vietetty tunti helpotti oloa kummasti ;) Nyt on mekko (tai kaksi..) hallussa lauantaita varten! Pitsinen ihanuus ja toinen rypytetty, pehmea puuvillainen juttu, molemmat mustia. Viela uupuu se hattu/muu koriste. Joku hoyhen tms. harpake pantaan kiinnitettyna voisi olla kiva? Samalla tuli hommattua vihdoin viimein edes yksi halterneck-paita. Jatin siis fiksuna tyttona kaikki hieman kulahtaneet halterneckit Suomeen, ja ajattelin ostaa taalta muutaman perustopin heti ekalla viikolla. Nooh, ennen tata paivaa olin loytanyt ko. paitoja tasan YHDEN. Ei selkeasti mikaan suosittu paitamalli Ausseissa, mika on ihan dorkaa, koska 4/5 mun bikineista on halterneckeja. Rusketusrajat kiittaa. No, nyt on edes yksi, ja metsastys jatkuu!

Tuo Market City Mall on kylla loistava paikka! Kellarissa on Paddy's Market (iso tuoretori taynna herkkuvihanneksia ja hedelmia, seka kaikkea mahdollista vaatetta, turistikraasaa ja feikkilaukkua) ja itse ostoskeskuksessa on kaksi kerrosta taynna pienempia (merkki)liikkeita ja outlet-myymaloita (mm. Esprit ja Converse) seka jumalainen food court. Sushilautanen maksaa illalla  $5, ja ne parin dollarin isot sushirullat on koukuttavan hyvia. Parhaimpina paivina olen syonyt sushia kahdesti ja toisesta myyntikojusta banana bredia aamupalaksi :). Tata se Dr. Eki siis tarkoitti, kun varoitteli "friidujen aina lihoavan 10 kg Ausseissa", ilman jatkuvaa kavelya toissa ja treenaamista talon punttiksella olisi minullakin muutama lomakilo jo varmasti  hankittuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!