sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Kun Lady Ascot kohtasi Muumipeikon

Eilen oli Randwickissä Start of the Summer-race jonne menimme sekalaisella kuuden hengen porukalla. Ihan mahtava konsepti: skumppaa aamusta alkaen ja kaikki ihmiset ykkösiin pukeutuneina, naisilla upeita cocktailmekkoja ja hattuja, miehet puvut päällä. Tunnelma korkealla, aurinko paistoi ja upeita hevosia näkösällä koko ajan, voiko sitä enempää keskimääräiseltä lauantailtaan vaatia?

Olin hieman huolissani mustan pitsihamoseni helman lyhyydestä, mutta ensimmäisessä vessajonossa kävi jo ilmi, että ihan turhaan. Aussit on helman mitoituksessaan ja mekkojen kireydessään selkeästi brittien jälkeläisiä, ihan yhtä lyhyttä ja tiukkaa, oli siihen soveltuvaa vartaloa tai ei. Pääkoristeet oli upeita, lähes kaikilla naisilla oli joku sulka/harso/pitsiviritelmä ja päätin jo hankkia huomattavasti näyttävämmän koristeen itselleni ensi kertaa varten!

Vedonlyönti vei mukanaan, löimme vetoa muutaman dollarin panoksilla, ja olin turvanmitan päässä n. $40 voitosta parhaimmillani. Dollarinkin panos toi ihan eritavalla jännitettävää kisaan ja hevosia oli hauska arvioida esittelyssä, joka tapahtui todella lähellä yleisöä. Hoitajat taluttivat kisatykkejä pienellä nurmikentällä, osa hevosista otti tilanteen todella rauhallisesti, mutta muutamalla oli aika show ja säätäminen päällä. Aikamoisia lihaskimppuja! Kisavauhti oli ihan järjetön, ei tulisi mieleenkään haaveilla noiden selkään kiipeämisestä, vaikka  kova ikävä hevosia onkin...

Kisojen jälkeen oli ilmainen bussikuljetus keskustaan ja sieltä sitten King Wharfille Loft-nimiseen baariin afterpartyihin. Tapasimme uusia ihmisiä ja yhtäkkiä edessämme seisoi kaunis nuori nainen MUUMIPEIKKO KAINALOSSAAN. Kaveriporukka oli Euroopankiertueellaan kuukautta aiemmin poikennut Suomeen päiväksi ja ihastunut pehmo-Muumiin niin, että nyt sitä raahattiin ympäri Sydneyn yöelämää. Olivat aika katkeria kun kerroimme että a) Naantalissa on kokonainen Muumilaakso ja b) Muumipeikolla on jo tyttöystävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!