lauantai 13. marraskuuta 2010

Rosvosektori

Eilen tuli ulkoilutettua uusia kenkia sitten ihan pidemman kaavan mukaan, ja tukkahan siita tuli kipeaksi. Ja rakkulat jalkoihin. Mutta a) kivaa oli b) olo on jo parempi, vaikka rosvosektorille tama paiva menikin ja c) kengat on edelleen tosi hienot! ;)

Jottei koko paiva olisi mennyt ihan hukkaan, niin aktivoiduimme Uuden Seelannin loman suhteen ja varasimme lennot. 16.2-9.3.2011 vietamme siis seikkailuloman Keski-Maan maisemissa ja vaellamme, ratsastamme, melomme, hypimme alas lentsikoista ja kierimme jattipalloilla vuorenrinnetta seka ihailemme ainutlaatuisia maisemia. Halpalentohakujen voittajaksi  selviytyi yllattaen ei-halpisyhtio, eli Air New Zealandilla mennaan. Seuraavaksi bussifirman valinta ja tarkempi seikkailutoiminnan kuolaaminen! 

Asunnosta luovumme varmaankin samoihin aikoihin ja suuntaamme tuon kolmiviikkoisen jalkeen pohjoisemmaksi lammon ja auringon perassa, ensin varmaankin Brisbaneen. Paadyin toiden suhteen tuohon isompaan valitysfirmaan, jotka jo mainostivat palveluitaan myos Queenslandin puolella, joten senkaan suhteen ei pitaisi tulla ongelmaa. Alustava suunnitelma on laittaa ylimaaraiset matkatavarat Sydneyssa sailoon, lahtea kevyin tavaroin NZ:n reissulle ja reissata sitten Greyhoundilla pohjoiseen ja pysahtya pariksi kuukaudeksi esim. Brisbaneen ja jatkaa siita sitten viela pohjoisempaan toiden ja huvittelun perassa, Cairnsiin asti. Suunnitelmat ovat siis elaneet ja muuttuneet alkuperaisesta Vuosi Sydneyssa-teemasta.

Myos Melbournen reissu on suunnitteilla, pidennettya viikonloppua joulukuussa kehitellaan, mutta kaikki on viela aika avoinna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!