lauantai 30. lokakuuta 2010

Asunto hommattu!

Uujeah! Toinen asuntonaytto oli tayspotti. Ihan keskustasta, siisti kamppa ja hintahaarukkamme ehdottomassa ylareunassa, mutta kuitenkin haarukassa. Kimppahuone Hoon kanssa, oma kylppari. Kivanoloiset kamppikset (3 kpl) ja upeat maisemat. 31:n kerros ja nakyma Darling Harbouriin ja yli Sydneyn, ei paha.

Vuokraan kuuluu myos talossa olevan uima-altaan, saunan ja punttiksen, seka tenniskenttien ja juoksuratojen rajoittamaton kaytto.. En ehka koskaan enaa tuu asumaan moisessa taloyhtiossa, joten nyt on otettava kaikki siita irti :) Alakerrassa on katevasti ruokakauppa (ja kokonainen shopping mall..) ja kulkuyhteydet on loistavat. Voiko sita pieni ihminen muuta toivoa?

Maanantaina muutamme asuntoon, joten jaljella 2 yota hostellissa. Tanaan on pakko laittaa party-mode paalle itsellakin, ei tuolla selvinpain pysty olemaan ja kuuntelemaan muiden rilluttelua aamun pikkutunneille. Maanantaina saan myos rekisterointiprosessin eteenpain ja oon askeleen lahempana toita. Sitten niita toita pitais viela loytaa jostain...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!