tiistai 5. lokakuuta 2010

Reitti selvillä!

Lopullinen matkareittimme on varmistunut ja liput maksettu. Wohoo! Lontoo vaihtui pienen säätämisen jälkeen Seattle-Reykjavik-yhdistelmäksi. Islantihan oli jo ihan alkuperäisessä suunnitelmassa mukana, mutta vaihtui sitten hinta-ja aikataulupolitiikan takia Lontooksi. Nyt lentojen paikkatilanteen ja hintojen takia vaihdoimme mieltämme vielä kerran. Seattlen stopin piti olla pelkkä  koneenvaihto, mutta päätimmekin viettää siellä pari päivää. Yksi vaihtarikaverikin siellä asustelee.. hmm.. ;)  Nyt hymyilyttää niin, ettei loppua tule. Olo Kilroyn toimistossa oli kuin muksuna karkkikaupassa.. Kahdellakymmenellä pennillä nallekarkkeja, sit yks Seattlen lento, Ufoja markalla, kaksi viikkoa Fidjillä, turkkareita viidelläkymmenellä pennillä ja sitten Islantiin, kiitos!

Lähdemme reissuun 19.10, tasan kahden viikon päästä. 28.10 Lennämme Pekingistä Sydneyyn. Ensimmäisiksi viideksi yöksi on varattu hostelli (WakeUp) ja sen jälkeen ollaan sitten työttömiä ja asunnottomia Australiassa. Toivottavasti ei kauhean  pitkään. 

Kotimatka alkaa 18.7.2011, lähdemme Aucklandin kautta Fidjille ja sieltä 2.8.2011 sitten Kaliforniaan. 2.8 on ehkä elämäni pisin päivä, lähdemme Uudesta-Seelannista kello 17.15 ja saavumme San Franciscoon klo 10.15, edelleen samana päivänä. 19.8.2011 lennämme Los Angelesista Seattleen viettämään viikonloppua, ja jatkamme matkaa jo 21.8.2011 kohti Islantia. Reykjavikissä olemme muutaman päivän ja palaamme Suomeen 25.8.2011. Synttäriksi kotiin.

Pakko edelleen hehkuttaa Kilroyn Hannaa, ihan mahtavaa palvelua! Asiantuntevaa, iloista ja vain kertakaikkisen hyvää asiakaspalvelua. Lentolippujen ohella hankimme 4+1 yötä hostellista (16,8 e/yö) ja Greyhoundille ensimmäiset n. 4000 km Oz-Flexi-passiin (368,5 e). Vuoden muut reissut ovat vielä suunnitteluvaiheessa, mutta runko on nyt kasassa ja tuon Oz-Flexin avulla pääsemme halutessamme reissaamaan minne päin Ausseja vaan Greyhoundin busseilla. Ostimme 3000 km reissuaikaa, ja saimme kaupanpäälle 15%  kilometrejä ja kesän tarjouksena vielä 500 km lisää, yhteensä 3950 km. Huomattavasti halvempaa ja kivempaa kuin Matkahuollon Helsinki-Rovaniemi-välin ajelu eestaas, VR:n palveluista nyt puhumattakaan.. :O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!