keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Jippikaijee!

Tänä aamuna sähköpostissa odotti iloinen yllätys, vaikkakin lisää rahanmenoa oli tiedossa, ylläri... En ollut uskoa yövuorosta kohmeisia silmiäni, kun lähettäjän osoitteena oli AHPRA. Olin laskenut hakemukseni käsittely-ja hakemusmaksut väärin, ja oli kyllä ihan kohteliasta kysyä, saako $230 sijasta veloittaa $413. No kyllä saa, ei se tässä konkurssissa enää tunnu yhtään missään! En yhtään ihmettele laskuvirhettäni, kun ohjeet olivat olemattomat ja mistään FAQ-osioista ei ollut yhtään mitään apua. Onneksi eivät tuon takia heittäneet hakemusta roskiin..

Viestillä on tosi iso merkitys. Ensinnäkin, nyt joku todella lukee ja käsittelee hakemustani ja asiat etenevät. Saatan parhaimmillani saada rekisteröinnin läpi jo ennen lokakuun loppua, mikä tarkoittaisi sitä, että pääsisin heti halutessani tekemään, tai ainakin hakemaan oman alan töitä. Ei tarvitsisi viettää ensimmäisiä kuukausia hotellien lattioita mopaten tms. 

Toisekseen, minulle merkitsi ihan valtavasti saada AHPRA:sta joku konkreettinen todiste siitä, että ihmisiä sielläkin on. Tähän asti koko pulju on näyttäytynyt superkankeana ja etäisenä virastona vailla kunnollisia yhteystietoja. Nyt sain ihan oikealta ihmiseltä ihan oikean viestin, en miltään maksuautomaatilta. Ja sain vielä vastauksenkin viestiini, toivottavasti toisenkin. Ihan sama, onko tuo nyt viestitellyt henkilö se, joka päättää luvastani vai pelkkä laskutuspuolen ihminen, mutta nyt on ainakin joku keneltä kysyä ja joka ehkä sitten ohjaa  kysymykseni eteenpäin. Pienestä sitä ihminen ilostuu epätoivoissaan.

Ja niitä suomalaisia työvuoroja, niitä on kaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!