maanantai 18. lokakuuta 2010

Rekisteröinti etenee

Ensin ei tapahdu mitään, ja sitten parin päivän sisällä koko prosessi rytkähtää eteenpäin lähes valmiiksi asti. No, en todellakaan valita. AHPRA:n ensimmäisen meilin jälkeen seurasi seuraavana aamuna toinen, varsin kapulakielinen selonteko puuttuvasta Valviran todistuksesta, joka on siis lähetetty suoraan virastosta toiseen. Ehdin jo vetäistä pienimuotoiset hepulit, kunnes seuraava sähköposti palautti uskon viranomaisiin. Paperi oli löytynyt pienen etsinnän jälkeen  Melbournesta ja lähetetty eteenpäin Sydneyn toimistoon sähköisesti. Meni hyvät raivarit hukkaan...

Nyt ainoa mitä rekisteröinnistä enää puuttuu on asunto ja osoite Sydneystä. Mikä tahansa luukku kelpaa, mitä kodikseni kehtaan kutsua. Heti tämän jälkeen AHPRA tsekkaa rikosrekisteriotteeni ja homma on valmis!  JOS kaikki siis menee suunnitelmien mukaan ja aikataulussa, voisin jo marraskuun puolessavälissä tehdä oman alan hommia Ausseissa!

Nyt on siis ihan uutta motivaatiota hommata se asunto varsin pikaiseen tahtiin. Ensimmäiset vuokra-asuntojen näytöt on jo sovittuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!