tiistai 9. elokuuta 2011

Tavarataivas

Citadel Outlets oli juuri sita, mita oltiin toivottu. Australian jalkeen jenkkihinnat ovat jo valmiiksi halpoja, ja outlet-alennuksilla ei meinannut jarki riittaa valilla. Mopo sanoi vruum vruum ja lahti lujaa rotkoon, kun ensimmaisena kauppana vastassa oli Under Armor Outlet. Kolmen vartin tehokkaan penkomisen ja sovittamisen jalkeen tassuttelin ulos kahden ison muovikassin kanssa varsin tyytyvaisena. Aikastalailla paasta varpaisiin voi taas pukeutua UA-vaatteisiin. Tassa vain varustaudutaan urheilemaan aussilan kesassa ja helteessa-selitykseni ei ihan uponnut suorilta kasin.

Sain hankittua edullisesti kaiken suunnittelemani, ja mm. kai ihan kelvolliset vaelluskengat syyskuun Lapin vaellukselle. US Polon liikkeessa oli paitoja kaikissa mahdollisissa sateenkaaren vareissa, ja oli tuskallista paattaa mita variyhdistelmia sita oikein ostaakaan. Miesten paidat oli vahintaan yhta herkullisia, ja koska J sanoi jyrkan EI:n suurimmalle osalle ihanuuksia, paatin kayttaa tilaisuuden hyvaksi tuliaisshoppailuun :)

Lopputuloshan kaikkien Guessin, Hilfigerin, US. Polon, VanNeusenin, Aerosolen ja muiden jalkeen oli se, etta marssin laukkuliikkeeseen ja ostin kunnon perassavedettavan carry on-laukun. Hupsis. Sen siita saa, kun viettaa melkein kymmenen tuntia tavarataivaassa/ostoshelvetissa... Mutta oikeasti, jos joku on niin nerokas, etta saa Adidaksen suunnittelemat sisapohjat mahtumaan kauniisiin korkokenkiin, niin eihan niita voi jattaa kauppaan??? Ehdottomasti elamani mukavimmat korkkarit! Ja ei, niissa ei ole kolmea raitaa ;)

Aamuinen auton hakureissu lentokentalta meni hyvin, mutta pelottavan pihalla olimme aluksi molemmat, kummalla puolella katua sita pitaisikaan taas olla. Navigaattori auttoi melko vaivattomasti lapi Losin moottoritieviidakon, ja J hymyili varsin leveasti istuessaan ensimmaista kertaa avoautomme ratin taa. Hymy  kylla hyytyi, kun matkalaukkuja alettiin pakkaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!