maanantai 1. elokuuta 2011

Lahto on lahella

Asunto on pakattu ja kaikki omaisuus mahdutettu 3x3 metrin varastoon. On muuten aikastalailla viimeista kuutiota myoten taynna se varastokoppi! Sade taukosi sopivasti juuri siksi aikaa kun korjasimme varastorakennuksen hissin ihan itte, roudasimme neljastaan kamat ulos muuttoautosta ja sisatiloihin ja alkoi sitten kaatosateena uudelleen.

Vapautimme kahden kaverin vahvuisen muuttoporukkamme, vain huomataksemme etta jaa, pesukone jai. No, ei paha nakki, kylla me kahdestaan se J:n kanssa saadaan kampasta autoon ja autosta hissiin. Vetta tuli, varastolla olikin  jonkun mimmin muutto kaynnissa ja hissi varattuna, ja kaytavat taynna saman mimmin kamoja. Mulla nousi kilpailuhenki ja typera naytonhalu valittomasti, en voi sietaa noita siisteissa cityvaatteissa sipsuttelevia tyttoja, jotka kasilaukku kainalossaan ohjaa kundeista muodostuvaa muuttoporukkaa. Kannoimme siis pesukoneen sinne toiseen kerrokseen ja varastokoppiin, samalla kun kaiken muun unohtuneen pikkusalan ja raivasimme kulkuvaylan itsellemme.

Tanaan on pyykatty ja luututtu lattiaa ja vessan seinia ja avaimet luovutettu kymmenen minuuttia ennen deadlinea. Hyvin jai aikaa nettipankin kanssa taisteluun ja muuhun saatoon ja vasymys+nalka aiheutti vain yhdet kiukkupotkuraivarit. Hieman tiukaksi meni tama aikataulu J:n veljen haiden, meidan kaverin vierailun ja muuton kanssa, mutta hyvin siita sitten kuitenkin selvittiin. Ja toivottavasti uuteen asuntoon muutto ei tapahdu ihan samalla kiireella, varastokopin kanssa on nimittain pelattu sen verran tehokasta Tetrista, etta ne laatikot, sohvat ja sangyt ei ihan pikavauhdilla sielta ulostaudu. Ja kuka hemmetti keksi, etta jaakaappi on mukaanotettavaa omaisuutta, ei kiintea osa keittiota??!

Huomenna suuntana Sydney, keskiviikkona Los Angeles!


2 kommenttia:

  1. Kiitos! Vahan jo matkakuume vaivaa, aamulla sikamaisen aikainen heratys, mutta viela vaan kukutaan hereilla..

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!