tiistai 1. maaliskuuta 2011

Jaatikkoa, sademetsaa ja karua luontoa

Etelasaarella ollaan oltu nyt 5 paivaa, ja naihin viiteen paivaan on mahtunut upeita maisemia. Nelson-Greymouth-Franz Joseph-Queenstown-reitille on osunut kiemuraisia vuoristoteita, upeita jyrkkia rantoja ja kallioita, sademetsaa, jaatikkoa ja sitten Queenstownia lahestyessa paljon vaatimattomampaa maastoa. Kaunista jokatapauksessa. 

Alkupaivat paistoi aurinko, nyt on ollut sumuista ja kylmaa! hrrrrh! Takki, farkut ja kaulaliina. Bussissa riehunut flunssa-aalto on saavuttanut myos minut. Sairastaminen lomalla on aina kurjaa, mutta sairastaminen 8 hengen dormissa on viela kurjempaa.Onneksi naapuripunkan hippi juotatti terveyslitkujaan ja oli varsin symppis, huolimatta siita etta mun yksinta ja niistaminen on varmasti pitanyt hereilla kaikkia muita.

Queenstownissa riittaisi tekemista, jossain oli kaupunkia nimitetty maailman seikkailupaakaupungiksi, enka yhtaan ihmettele. Puolikuntoinen olo ja ihan kaikkien aktiviteettien todella suolainen hinta onneksi vahan jarruttaa menoa. Otetaan siis iisisti ja parannellaan oloa, huomenna taas pitka paiva bussissa edessa. Ja uusia ihmisia.

Se kurja juttu tassa "rakenna itse aikataulusi"-tavassa kiertaa bussilla on, etta juuri kun yhtaan tutustuu joihinkin tyyppeihin paremmin, niin aikataulut eroaa. Tosi mukava irkkupariskunta jai Nelsoniin nauttimaan elosta, ja hauskat nuoret kanadalaiset mimmit jaa tanne Queenstowniin. Uusia tyyppeja toki tulee, mutta seuraavaksi onkin jo meidan vuoro lahtea kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!