keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Ohi on!

Se olisi sitten siina, tama loma. Laukut pakattu, todella epasiistista hostellista (Choize Plaza) kirjauduttu ulos ja odotellaan kentalle lahtoa. Kivaa oli, rankkaa oli, mielenkiintosta oli ja menisin uudelleen. Ja menenkin uudelleen, joskus. 

Nain jalkeenpain "kierra molemmat saaret alle kolmessa viikossa"-urakka tuntuu ihan jarjettomalta ja typeralta, mita se osittain onkin. NZ:ssa on niin paljon nahtavaa ja koettavaa, etta kolme viikkoa bussin kyydissa ei riita mitenkaan kaikkeen. Toisaalta, nykyinen budjetti ei olisi kestanyt pidempaa reissaamista, ja kylla tassa pienoinen koti-ikavakin on jo tullut. Ja en puhu nyt suomi-ikavasta. Odotan sita, etta ylihuomenna tavaroilleni on taas oma paikka, voin tassutella yolla vessaan ilman sandaaleja ja avainta, saan hillua vahaisissa vaatteissa aamupalalla ja ylipaataan olla kotona. Riittaa tama hostelleissa remuaminen ja satunnaisten ihmisten kuorsaamisen kuuntelu taas talta eraa.

Tama reissu toimi kuitenkin hyvana trailerina ja previewna siihen, mita haluan seuraavaksi NZ:ssa tehda. Tiedan missa kayttaa aikaa, ja mitka paikat skipata kokonaan. Ensi kerralla auto alle ja kartta kateen! Mutta sita reissua ennen on edessa uudet seikkailut Australiassa, kotiutuminen uuteen taloon ja kaupunkiin ja duunihaastatteluista selviytyminen..

Tanaan illalla Sydneyyn, huomenna aamulla Perthiin. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!