perjantai 4. maaliskuuta 2011

Sairastuvalla

Viimeiset viisi paivaa ovat menneet ikavasti myos flunssan kourissa. Puolet bussista on yskinyt, niistanyt ja kohinyt alkumatkasta alkaen, joten jossain vaiheessahan tuon flunssan oli melkein pakko minuunkin tarttua. Onneksi kai sitten tarttui hyvissa ajoin ennen kotimatkaa, lentaminen poskiontelot tukossa on koettu jo riittavan monta kertaa, kiitos ei enaa ikina!

Onneksi taalla saa parempia tabuja apteekin hyllylta ilman reseptia! Nojuu, ibuprofeiinit myydaan toki 200 mg:n lastenpakkauksissa ja mukavasti maustettuina ja sokerihunnutettuina, mutta uusi suosikkini flunssan karkoitukseen on ehdottomasti dosettiin pakattu Day and Night-flunssalaake. Parasetamolia, kodeiinia ja pseudoefedriinia mukavasti yhdessa, reseptivapaana. Toki maarat on pienempia kuin esim. Duactissa tai Panacodissa, mutta sopivana cocktailina tuo on ollut tosi tehokas. Kummallinen maa: viinia ei meinata millaan ruokakaupassa myyda meille alaikaisen nakoisille ilma tiukkaa passien tiirailua esimiestasolta, rattijuopumuksen raja on 0,8 promillea ja apteekin hyllylta saa vaikka mita herkkuja ja hippikaupassa on kuulemma tarjolla partypillereita paan sekoittamiseen.

Sairastupailu varmisti nyt ikava kylla sen, etta kahdesti huonon saan takia peruttu laskuvarjohyppyni jai nyt kokonaan talla reissulla tekematta. Taalla Methvenissa olisi ollut hyppaaminen yhta edullista kuin Taupossa, mutta ei tassa flunssassa... Ehkapa sitten Aussilassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!