sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Matkasuunnitelman hienosaatoa

Jei, nyt on yhta etappia lukuunottamatta lentoliput vaihdettu ja ostettu Perth-Helsinki valille! Lennan itse muutaman mutkan kautta Perthista LA:han 3.8.2011, ja J lentaa paivaa aiemmin suoraan Enkelten kaupunkiin. Seikkailemme Kalifornian auringossa reilut kaksi viikkoa, ja lopulta ajamme ylos San Fransiscoon ja lennamme sielta Chicagoon.



Chicagoon emme jaa hengailemaan, vaan suuntana on host-perheeni vaihtarivuodeltani, paasen USA:n kotiin seitseman vuoden tauon jalkeen! Jee! Vietamme pari paivaa pienessa wisconsinilaisessa tuppukylassa ja jatkamme sitten eri lennoilla Suomeen, mina suoraan Chicagosta ja J kay ottamassa vauhtia Nykin kentalta. Arvioitu saapumisaika Helsinkiin on 20 minuutin erolla :)


Saavumme Suomeen 23.8, joten rakkaat sukulaiset ja ystavat, kaivakaa kalenterit esiin ja kertokaa, koska ja missa nahdaan ja mita tehdaan!


Ohjelmaa Suomen-visiitille ei viela hirveasti ole lukkoonlyotyna, ensimmaisia viikonloppuja lukuunottamatta, mitka kuluvat parhaan kaverini haahumussa! Joku mokkireissu olisi ihana, samoin vaelluksesta Lappiin haaveilemme. Tuttuja paikkoja Helsingissa ja lahialueilla. Kavereita, rentoa oloa ja suomiruokaa. Tallinaan voisi menna paivaristeilylle/yoksi. Seuraa? Kohta nahdaan!


P.S. Aiti, hyvaa aitienpaivaa! Olet rakas! American Mom, happy Mother's Day, love u!


Ja mita tekemista helmikuisilla koala/kengurukuvilla on tekstin kanssa? No ei yhtaan mitaan, kunhan ovat vaan niin perhanan sopoja!

2 kommenttia:

  1. Oijoi mitä kuvia, toiseksi alimmassa ilme on niin hellyttävä. :)

    VastaaPoista
  2. Jos naa asiaan liittymattomat kuvat saa kannatusta, niin taytyy kuvittaa tekstit jatkossakin tammosilla sopoliineilla :) Koska naita RIITTAA! Kenguja, koaloja, delfiineja, varikkaita lintuja.. sadoittain. :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!