maanantai 23. toukokuuta 2011

Arrinmurrin!

Kotona ollaan, vaikka sairaalan johto yrittikin kaikkensa tehda, etta jaisin viela sinne.. viimeinen niitti oli vaaralle paivamaaralle buukattu lentolippu. Tein aikamoisen rookie-virheen saadessani lipun kasiini enka tsekannut sita kunnolla, tarkistin vaan kellonajan. Muutama kirosana taisi suomeksi lipsahtaa Skywestin tiskilla, mutta onneksi asiakaspalvelija oli taattua aussi-laatua, lohdutti, naureskeli ja lopulta hoitui lippu samalle lennolle, toki rahat laksi mun tililta. Nyt sitten taistellaan, miten saan omat rahat takaisin. Ja viikon paasta pitaisi palata samaan sairaalaan, voi herramunjee...

Kotona oloa varjostaa myos se seikka, etta taalla on jaatavan kylmaa. Perthin yolampotilat on viime viikon aikana olleet reippaasti alle +10 celsiusta, ja nailla yksinkertaisilla ikkunalaseilla, olemattomilla tiivistyksilla ja haperoilla seinilla se tarkoittaa sita, etta sisalla ei todellakaan ole miellyttavat +20 ja paalle. Ulkona on mukavan lamminta heti kun aurinko alkaa paistamaan, tanaankin +22. Sisavarustuksena mulla on talla hetkella paksuin collegepaita mita loysin, pashminahuivi ja J:n UGG-bootsit. Ihan oikeasti, ne samat tossukat joita teinit kayttaa Suomessa talvisaappaina.

UGG-keskustelu alkoi aika pian J:n tavattuani, kun kerroin etta haluisin ostaa korkeavartiset, hieman tuunatut uggit. Ei kuulemma onnistu, kukaan muu kuin boganit, paikallinen versio jenkkilan white trashista, ei kayta uggeja ulkona ja jos moiset ostan, ei J kavele ulkona mun vieressa. Olin hetken hieman epauskoinen, mutta J oli varsin tosissaan asiasta. Sisakenkina ne on varsin hyvaksyttavat, mutta ehdoton nou nou ulkona. Mun mielesta oli jarjeton ajatus upottaa parisataa sisakenkiin! Sisalla ollaan sukkasiltaan ja jos on kylma, laitetaan aamutossut tai villasukat jalkaan! No, mieli on muuttunut talven tullen.. Ma marssin viimeistaan huomenna keskustaan ja ostan itselleni UGGit, sisakayttoon. Villasukista olikin jo kantapaa rikki, ja aamutossut on Suomessa.

Heti kun pyykkikone on tehnyt tehtavansa, lahden ulos reippailemaan. Paasee lammittelemaan aurinkoon, tulee kaytya kaupassa ja ennenkaikkea, voi herkutella paremmalla omallatunnolla ihanan ystavan lahettamia suomiherkkuja... Australian lampo ja aurinko, hah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!