torstai 19. toukokuuta 2011

Viimeinen vapaa

Tanaan on viimeinen vapaapaiva talla tyoreissulla. Tarjouduin tekemaan lisavuoroa, mutta kerrankin osaston henkilokuntatilanne on siina kuosissa, etta ei ole listalla puutoksia. Toisaalta tama vapaapaiva on ihan tervetullut, viimeiset kaksi vuoroa ovat olleet aika kiireisia ja tyontayteisia, seka mukana seuraavasta opiskelijasta, etta potilastapauksista johtuen.



Aion siis pyhittaa taman paivan mitaantekemattomyydelle. Kavely rannalle, oleilua kirpakassa syyssaassa (+22 astetta.. hihhii), juurikasvun hallintaa eli kotivarjayksen kokeilua ja lohoilya. Monta mukaan pakattua kirjaa viela kesken, Good Wife:n ekasta tuotantokaudesta usea jakso viela katsomatta ja pari leffaa koneella, eikohan se paivan ohjelma ole siina.



Viimeinen kauppareissu parin korttelin paassa olevaan IGA:an, josta on tullut ykkossuosikkikauppani! Tom Yum-nuudeleita ja Finn Crisp-nimella myytavia hapankorppuja!! Tom Yum-makua on niiiiin vaikea loytaa, kaikkea muuta loytyy kylla kaupoista, mutta ei tuota ihanaa, riittavan voimakasta, muttei liian tulista nuudelivaihtoehtoa, ja nyt taalta perametsan IGA:sta se loytyi! Wohoo! Hapankorppuja olen rouskuttanut taalla ihan kasittamattomat maarat ja J:n auton kyydissa lahti Perthiin useampi paketti.. Pitaisi parjata elokuuhun asti!

Ei me tassa herkkuja olla kerjaamassa...

Huomenna iltavuoro, viikonloppuna aamut. Sunnuntaina pitaisi pakata omaisuus, eli kipata laukun paalla oleva vaatekasa laukun sisalle ja jakaa pois mita ylimaaraista sapuskaa on kertynyt, kahvit ja muut. Maanantai-aamuna ylos ja kentalle ja pienella, sopolla potkurikoneella takaisin sivistyksen pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!