maanantai 11. huhtikuuta 2011

Loput NZ:n kuvat

Reissupaiva nro 11, etelasaaren etelaosissa, Franz Josephin jaatikolla. Kylmaa, flunssa paalla ja kamala vasymys edellisen illan uniapnea-kamppiksen ansiosta. Kaunista ja erikoista, Franz Joseph on yksi harvoista jaatikoista, mika loppuu suoraan mereen. Ja yksi harvoista jaatikoista, joka on viime vuosina kasvanut kutistumisen sijaan!


Fr.Josef-Wanaka-Queenstown reitin varrelta, peilikirkas Lake Matheson. Aurinkoisena ja tyynena paivana jarvi on kuin peili, eika se huonolta nayttanyt nytkaan, pienessa tuulessa ja pilvisen taivaan alla.



Saman paivan reitilta, lisaa vesiputouksia! En jostain syysta tunnu koskaan kyllastyvan vesiputouksiin! Bridal Veil Falls.


Satunnainen maisemakuva juuri ennen Queenstownia, sademetsat ja jaatikot ovat vaihtuneet karuksi maastoksi.


Moeraki Boulders, upeat pallonmuotoiset kivimuodostelmat Dunedin-Lake Tekapo reitilta.






Tuhannet lampaat vaihtuivat jossain vaiheessa lehmiin.. Ihan kivaa vaihtelua, silla jonain reissupaivina tien vieressa laiduntaneet lampaat alkoivat jo vilista silmissa.



Lake Tekapolle vievan reitin varrella oli turkooseinta vetta, mita olen missaan ikina nahnyt. Niin turkoosia, etta epailtiin sen olevan jo huijausta. Ja niin turkoosia, etta kuvat nayttavat varsin kasitellyilta!




Mt Cook.



Delfiini-ihanuudet onkin jo julkaistu, mutta Kaikourassa oli myos ihania hylkeita!



Muutama maisemakuva loppureissulta:

Reitilta Kaikoura-Picton

Marlbourough'n viinitarhat, juuri ennen Pictonia

Takaisin pohjoissaarella, matkalla Taupoon.

Huka Falls, taas.

2 kommenttia:

  1. Ooh! Ihania valokuvia, ihana blogi. Eksyin tänne My Explorationista ja kannatti näemmä (:

    Tässä nyt samalla pakko kysyä, että löytyiskö vinkkiä sieltäpäin maailmaa golocal.fi:lle? Huomaan, että sussa on selkeästi kirjoittaja- ja kuvaaja-ainesta <3

    VastaaPoista
  2. Taytyypa tutustua tuohon golocal.fi:hin paremmin, en ole aiemmin moisesta sivustosta kuullutkaan! Kylla taalta vinkkeja loytyy, Perth alkaa pikkuhiljaa kayda tutummaksi ja tuo oma paikallisopas on auttanut asiaa :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!