keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Hups, unohtui.

Julkaise myohemmin-toiminto on vaarallinen tyokalu, jos on huono muisti ja seikkailee ympari maailmaa vailla kunnon muistilappuja ja to do-listoja.. Arkistojen aarteista loytyi useampi julkaisematon teksti viiden viikon Melbourne-Adelaide-Sydney-NZ-reissun varrelta. Tassa ensimmainen.

Melbournen reissun loppuosa kului siis perhetuttujen hoivissa, ihanaa hemmottelua hostelliasumisen valissa ja ennenkaikkea oli muikeaa nahda tuttuja vuosien takaa!

Maanantai meni jenkkifudiksen parissa, vihrea-kultaisissa tunnelmissa.Super Bowl. Reissun ainut aurinkoinen paiva, ja istuimme sisalla kasinolla 6 tuntia isojen tv-screenien edessa. Mina innosta hehkuen, J vahemman innosta hehkuen, mutta kiinnostuneena kylla. Olen ollut Packers-fani siita asti, kun jefusta mitaan aloin ymmartamaan, joten oli aika selvio, etta istun pelia katsomassa. Aikaeron takia matsia oli talla kertaa huomattavasti inhimillisempaa seurata suorana, kick off oli klo 10.30. Iso ero niihin hiprakkaisiin aamuyon SB-kisastudioihin GooMilla... Olin ainut nainen koko baarissa klo 8.30 kun saavuimme paikalle ennakkofiilistelyyn ja syomaan aamupalaa ja poikaystava kerasi kateellisia katseita paikalla olleelta n. 50 aijalta. Asioiden oikea laita taisi kylla selvita aika nopeasti, etta kuka on kenetkin raahannut aamuvarhaisella sporttibaariin jefua katsomaan. Ja juuri ennen pelin alkua oli paikalle ilmestynyt muutama nainenkin lisaa :)

Tiistaina ja keskiviikkona seikkailin ympari kaupunkia matalalla budjetilla ja nautin kauniista maisemista, herkuttelin kahviloissa ja kavelin ympariinsa. Ja nautin pehmeasta sangysta :) Univelat kuitattu!

Exhibition Building, Carlton Gardens
Shrine of Remembrance

Pienia, ihania herkkukahviloita


Flinders St. Station ja Eureka Tower

Model Tudor Village, Fizroy Gardens

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!