torstai 17. helmikuuta 2011

Auckland!

Heijee! Ma oon Uudessa-Seelannissa! Jee! Vahemman jee on tamanhetkinen majoitus, 14 hengen sekadormi vailla mitaan lukittavia kaappeja tai lokeroita ja hienoinen sekamelska ja poly. Bedbugseja ei sentaan ole, Hoo suoritti kynalampun avulla tiukat tutkimukset eilen yolla.

Lento saapui Aucklandiin joskus vahan ennen puoltayota, onneksi olimme tsekanneet etukateen edellisena paivana etta hostellin respa menee kiinni klo 24, joten lupasivat jattaa meille avaimet kirjekuoressa respan eteen. Siita sitten pimeassa huoneeseen hapuilemaan, valokatkaisinta ei loytynyt mistaan, eika vapaata sankyakaan ensin. Onneksi sangyt oli numeroitu ja pedit 1 ja 2 loytyivat markien vaatteiden alta, joku asukas taisi hyotykayttaa vapaata tilaa pyykinkuivatukseen. Hieman huonolla omallatunnolla vipattiin vaatekasa lattialle, kolisteltiin laukuista yotavarat ja kommittiin todella upottaville vaahtomuovipatjoille. Aamulla se sama kasa oli siina edelleen, ja on varmaan vielakin kun palataan rikospaikalle. Muuten kaikki on mennyt helposti, Airport Shuttle oli edullinen ja nopea, Air New Zealand hyvan maineensa veroinen ja maahantulotarkastukset meni nopeasti.

Tastakin huolimatta Auckland on jee, ja paiva Rangitoton saarella on ollut tosi jee. 500-vuotias tulivuori-saari ja mukavasti kavelya, seka mukavasti aurinkoa. Ja sushi on viela edullisempaa kuin Chinatownissa! Tuplajee!

Huomenna alkaa Magicin bussikierros, ensimmainen kohde Rotoruan mutakylvyt ja luge, makiauton tapainen hurjastelu. Jee. Lomafiilis jatkuu, edes Kela ei onnistunut hyvasta yrityksesta huolimatta tuhoamaan tata lomaa, kiitos maailman parhaan perheen, tuplajee!

2 kommenttia:

  1. Eksyin blogiisi jonkun toisen blogin kommenttiboksin kautta. Hetki jo vierähti ihastellen ihanan kesäisiä kuvia! :)
    Olisi mielenkiintoista lukea enemmänkin hoitotyön kulttuurieroista, itse olen myös ollut monenkaltaisessa kansainvälisessä projektissa ja huomannut että eipä tarvitse mennä Eurooppaa kauemmas kun on jo suurista eroista kyse.

    Tsemppiä sinne! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Postaukset kulttuurieroista varmasti jatkuu, sitten kun tama 1,5 kk lomailu on ohi ja paluu arkeen ja toihin koittaa.. Tai niita toita on ensin haettava taas jostain. :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!