lauantai 28. joulukuuta 2013

Toistaiseksi viimeinen

Nyt kun tietää, että tämä kaivosleskeys kohta toivottavasti loppuu, niin siitä osaa jo ihan vähän nauttiakin. Tavallaan on ollut ihan kivan rento viikonloppu yksin. Kevyttä aleshoppailua niin, että ehtii piilottaa hintalaput ja osan ostetuista vaatteista kaappiin ennenkuin mies alkaa kitisemään. Sinne alennusmyyntiruuhkaan oli siis pakko lähteä sekaan korjauttamaan silmälasien sankaa ja hakemaan uusi ripsiväri. Optikkoliikkeen ja Myerin meikkiosaston välille taas mahtui sopivasti pari kivaa vaateliikettä. ;) 

Rentoa sohvallalöhöämistä hyvän kirjan kanssa ja pari kiireistä työkeikkaa päivystyksen merkeissä. Viime viikot oli niin hulinaa ja vilskettä, että suorastaan tarvitsin tälläisen leppoisamman viikonlopun, että jaksaa sitten taas reilun viikon seuraavan suomivieraan kanssa.

Eli menossa on lähes perinteinen pieruverkkari-viikonloppu, tosin verkkareiden sijaan jalassa on shortsit. Muu maa seuraa krikettiä (joku hämmentävä yhden päivän 20-peli brittejä vastaan menossa), meillä näkyy jenkkifudis. Pesemätön tukka pikku Myy-nutturalla. Käsilaukusta oli  ilo kaivella lompakkoa ruokakaupassa, kun tiskille lävähti hikiset sukat saldona työkeikalta ja käsi osui toiseen laukunpohjalle unohtuneeseen sukkapariin.. kyllä suomalainen nainen on kaunis ja viehättävä halutessaan!

Ei-pieruverkkariviikonlopun kuvasatoa. Thanks, Anna.
Tiistaina tämä sikailuelämä loppuu taas, kun seuraksi saapuu vanha kaveri M. Tiedossa normaalin turisteilun lisäksi ainakin laukkakisat uuden vuoden päivänä Ascotissa, jeejee! Skumppaa, hienoja hevosia, vedonlyöntiä ja hienoja vaatteita.

Ja onhan nämä yhden päivän mittaiset työviikotkin ihan jees. Ensi viikolla on kolme työpäivää, huhhuh. 

Ainiin, mä yritän opetella käyttämään Instagramia. Mut löytää sieltä nimellä noonis_aussie ja sinne ehkä joskus päivittyy etenkin reissuaiheisia kuvia. Ehkä. Latasin sen appsin tylsistyneenä iPhoneeni töissä eräänä joulua edeltäneenä päivänä, seurailtuani pari päivää erään toisen bloggarin Instagram-addiktiota. Katsellaan, tuleeko tästä mitään.

2 kommenttia:

  1. Voih, kun olet kaunis!! :) ihana blogi sulla, tosi koukuttava. voi että..onneks on töissä hiljasa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Tervetuloa lukemaan, ihanaa kuulla uusista lukijoista :)

      Poista

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!