keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Merry Xmas!

Terveisiä biitsiltä! Eilisen perhejuhlan jälkeen tänään on ollut ihanaa viettää kahdenkeskeistä, rentoa laatuaikaa rannalla. Rauhallinen aamu viimeisiä lahjoja availlen ja sitten aurinkorasvat nassuun ja kohti rantaa. +30 ja aurinkoinen sää, mikäs sen parempaa kuin loikoilla Cottesloe Beachilla ja hyppiä aalloissa. Iloa ei himmentänyt edes miehen menomatkalla toteama ilmoitus, että ranta oli eilen illalla suljettuna haibongausten vuoksi.

Leikittiin samalla meidän uudella vedenkestävällä kameralla, ihan käypä peli ja hauskaa oli. Kyllä tuolla pikkuNikonilla kelpaa räiskiä menemään Uudessa-Seelannissa.
Ja eikun veteen leikkimään!  Mies hoiti kuvaamisen ja mä lähinnä keskityin pitämään itseni hengissä aalloissa. Isommissa aalloissa hyppely ei todellakaan ole mun vahvin laji, ja tämänpäiväisiä sai väistellä sukellellen melkein useammin kuin ylös hyppien, aina pelottavampaa.. :)


Vähän on vielä kuvakulmissa parantamisen varaa...


Mukavan leppoisa joulupäivä siis.

Pari tuntia myöhemmin oli uutisissa ilmoitus, että Scarborough Beach hieman pohjoisempana oli suljettuna tänään iltapäivällä, mikäs muukaan kuin hai.  Ärrrrrsyttävää!

2 kommenttia:

  1. Hyvää Joulua (vaikkakin hieman jälkikäteen..). Aika ihanalta näyttää teidän joulu :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää joulua sinnekin, missä joulua ei saa edes juhlia.. :O Meillä oli kieltämättä tosi kiva aussie-joulu. Rentoa ja leppoisaa, ja tietty sitä rantaelämää. :)

      Poista

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!