maanantai 16. heinäkuuta 2012

Kuvia asunnolta

Tassa muutamia kuvia meidan sisustussuunnittelu-viikonlopusta! Kamppa alkaa olla valmiina uusia vuokralaisia varten, enaa puuttuu maalit olohuoneesta. Vanha ilmastointilaite on mennyt rikki, joten se uusitaan tanaan ja J laittaa samalla kerroksen maalia olohuoneeseen ja maalaa valkoiseksi tuon kummallisen punaisen osan keittion baaritiskista. Taulu on Reject Shopista parillakympilla ja muu tilpehoori Ikeasta ja Kmartista, suurimmilta osin vuokralaiselta jaanytta ja vaan uudelle paikalle sijoitettuna.


Asunto naytti aluksi ihan valtavan pienelta ja ahtaalta, kun siella oli entisen vuokralaisen rojut, mm. crosstrainer ja laiskanlinna olkkarin komistuksena, iso toimistopoyta, arkistokaappeja jne, mutta meidan raivausurakan jalkeen se on musta tosi kiva ja tilava! Mies valittaa edelleen, etta se on pieni ja ahdas, mutta laitan taman aussien "kerrostaloasuminen ei ole oikeaa asumista"-valituksen piikkiin. Mun mielesta me voitaisiin ihan hyvin asua itsekin tuolla (ne puulattiat, aaaaahhhh!), mutta tiedan taman olevan ihan turhaa utopiaa. Toisaalta, mun lompakko ja etenkin vyotarolinja kiittaa, jos asuisin parin minuutin kavelymatkan paassa Toastista, soisin siella itseni palleroksi alle kuukaudessa,,,


Makuuhuoneesta tuli niin kiva, mita myrkynvihrealla seinalla vaan voi..  Ikeaa, Ikeaa..


Makuuhuoneen ensuite
Tyohuoneeseen/kakkosmakuuhuoneeseen raahasimme seinille ne taulut, mitka ei meille omaan kotiin sovi/mahdu ja joilla sai pienia maalivirheita ja reikia sopivasti peitettya kun aikataulu ei antanut periksi ryhtya koko asunnon maalausurakkaan.


Kakkoskylppari/WC
Aika hyvaa duunia sain aikaiseksi rajallisella budjetilla ja olemassaolevilla kamoilla. Sunnuntaina kului muutama tunti listatessa tavaroita excel-taulukkoon ja niiden kuntoa arvioidessa. Nyt on lusikat ja lakanat jarjestyksessa!

Naita kuvia katsellessa kiroilen meidan kokolattiamattoa, kamalaa vessaa, kylmaa kylpyhuonetta ja yritan keksia jotain positiivista pihasta ja ylimaaraisesta tilasta... Mies taisi olla oikeassa, kun ei uskaltanut ensin nayttaa mulle tuota asuntoa pelatessaan, etta ihastun siihen liikaa! Jos joku perthilainen kaipaa siis sisustettua asuntoa, niin naytto on talla viikolla ;)

4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. 2x2x2 takalaisittain, eli 2 makuuhuonetta, 2 kylpparia, avokeittio+iso ruokailu/oleskelutila ja 2 auton tallipaikat. Vuoden sopparia haetaan, ja $600 on viikkovuokra. Laita ihmeessa meilia/kommentti jota en julkase jos kiinnostuit ja jutellaan asiasta lisaa!

    VastaaPoista
  3. Hieno! Melkein harmittaa kun on jo talo alla... :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!