lauantai 21. heinäkuuta 2012

Rokkibalettia

Sain hommattua liput J:n aidin ja sen kaverin kanssa Rock the Ballet-showhun Regal-teatteriin, kun tuo maailmaa kiertanyt rokkibaletti saapui taas Perthiin parin viikon kiertueelle. Kannatti maksaa sikahintaa ($100) lipuista, silla oli todellakin sen arvoista! Ei jaanyt edes harmittamaan, etta talla viikolla lippuja on myyty alennettuna $60, sen verran hyva esitys ja hyvat paikat.

Oli ihanaa heittaa viihteelle todella rankan tyopaivan paatteeksi. Mentiin ennen esitysta syomaan paivallinen Chutney Mary's-raflaan, joka on ollut mun kayntilistalla ensimmaisesta Perthin vierailusta alkaen! Bongasin ravintolan Lonely Planetin suosituksista ja J tuntui ottavan sen ihan henkilokohtaisena loukkauksena, etta Chutney Mary's on saanut moiset suositukset, silla Perthissa olisi kuulemma monta paljon parempaakin intialaista paikkaa. Ja ei, J ei ole koskaan kaynyt Chutney Mary'sissa, eika me olla taman vajaan kahden vuoden aikana kayty yhdessakaan intialaisessa paikassa syomassa. Chutney Marysista on tullut siis sisainen vitsi, ja aihe nousee esille aina kun maistelen duunissa meidan intialaisten hoitajien kokkailuja. Tehdaan siis aina valilla toihin yhteislounaita, mihin jokainen tuo jotain, ja curryt on vakiokamaa. Usein vaan kay niin, etta mausteisuus flirttailee mun sietokyvyn aarirajoilla. Mies vaan kieltaytyy kokeilemasta Chutney Maryn valikoimia ja tuhahtelee paikan ransistyneelle julkisivulle aina kun Subiacossa pyoriessamme mennaan sen ohi. Periaatteet kunniaan jne.. :)

Nyt kavi hyva tuuri, J:n aiti tykkaa ko. paikasta ja ravintola sattuu vielapa olemaan kadun toisella puolen Regal-teatterista, joten sinne siis! Aika valtavirta-intialainenhan se on, yhtakaan intialaisen nakoista ihmista en asiakaskunnasta bongannut, mutta tallaiselle valkonaamalle ihan kivakin. Vindaloo-kastiketta uskaltaa maistaa ilman, etta hiki puskee otsalle valittomasti ja curryt eivat saaneet itkemaan tulisuudellaan. Ruoka oli hyvaa ja sita oli paljon. Nain ultimate-lihansyojan vinkkelista oli kiva huomata, etta kolmen annoksen suosikki oli kasviscurry!

Maha taynna ruokaa vyoryttiin teatterille, ja oh wow. Hyvaa musiikkia ja upeita tanssijoita. Biisilistalla oli mm. Queenia, Michael Jacksonia, U2:sta ja Coldplayta, tanssijat mielettomia urheilijoita, eika kahden keski-ian ylittaneen naisen "uuh, kato tota kroppaa"-laahattelytkaan haitanneet juurikaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!