maanantai 9. heinäkuuta 2012

Herkkuja ja duunia

Taas yksi kaivosleskeys-viikonloppu takana, J palaa kotiin tiistaina. On ihanaa menna nukkumaan illalla, kun tietaa sen olevan viimeinen yo viikkoon, kun tarvii nukkua yksin. Olen kayttanyt viikonlopun tehokkaasti kaikkeen homppaan ja jopa nauttinut yksinolosta. Lauantai kului aussikaverin kanssa Fremantlessa, syotiin kivassa hippikahvilassa (onko Freossa edes muunlaisia paikkoja...) ja kaveltiin ympariinsa. Elizabeth's Bookstore oli taas takuuvarma pysahdyspaikka, se on siis antikvariaatti-ketju jolla on kaksi myymalaa Freossa ja yksi Perthin cityssa. Niiden homppahylly on mun uusi suosikki, nytkin tuli ostettua pari historiallista hopohopo-pokkaria iltalukemiseksi. 

Olin luvannut tyokaverille, etta hoidan sen paivystysvastuun lauantai-illasta sunnuntai-aamuun, etta mimmi paasee yksiin bileisiin ja tarkoitus oli ehtia kotiin ennen kuutta ja puheluiden siirtoa mun kannykkaan. Bussissa viela mietin, etta pitaa muistaa ottaa pyykit sisalle, sit akkia ruokaa naamaan ja jos sitten kasky kaykin toihin niin oon valmis. Vaan hommahan meni tietysti niin, etta mun bussi oli myohassa, sain tekstarin tasan kuudelta kavellessani pysakilta himaan, etta puhelut tulee nyt sulle, enjoy, ja ollessani meidan postilaatikon kohdalla viis minsaa myohemmin tuli sitten se puhelu, etta NYT TANNE AKKIA, paivystyksessa on teille potilas! Kirosin nalkaani ja soitin taksin. Ja venasin, ja venasin.. vartti siina "ensimmaisen vapaan auton" saamisessa meni, eli toisin sanoen joku oli taksikeskuksessa taas torppoillyt. Ehdin sairaalalle just siina puolen tunnin aikarajassa, ja juoksin korot kopisten vaihtamaan tyovaatteet paalle. Siella olikin sit herrat laakarit tehneet suurimman osan jo mun toistani ja alottaneet casen ilman instrumenttihoitajaa.. Julmettua sotkua lukuunottamatta naytti sujuneen ihan hyvin. ;) Hoidettiin homma loppuun ja potilas kuntoon ja taksilla takaisin kotiin ja vihdoin sen paivallisen kimppuun.

Vietin illan virkaten nelioita ja fiilistellen Kumman Kaa-sarjan vanhoja jaksoja. Saatiin vihdoin viime viikolla hommattua myos aluekoodi-vapaa DVD-soitin, ja kylla noi Annen ja Ellun tempaukset naurattaa taallakin. Tyotkin olisi kelvanneet, mutta ei tullut enaa uusia soittoja... ei edes aamuviidelta, joka tuntuu arkisin olevan mun oma kirottu nimikkoaika soitoille. Aina, just viiden jalkeen kun ei saa enaa palkallista nukkumavapaata.

Sunnuntaina oli vuorossa taistelu kuumaliimapyssyn ja 30-v bileiden kutsukorttien kanssa. Pari patruunaa liimaa siina taisi valua kasille ja tyopoydalle, mutta nyt on kutsut valmiina! Nopea pyorahdys keskustaan, ja hyvassa suomiseurassa Subiacoon Grille'din burgereista nauttimaan. Ihan ei viela ole terassikelit taalla, mutta onneksi San Churrosin suklaapuoti tarjosi lampimat sisatilat jatkaa juoruilua. Ja hyvat churros/brownie-jalkkarit siina samalla. Namnamnam, tuoreita churroja ja valkosuklaadippia... Aika jees viikonloppu siis kaikinpuolin, ja nailla evailla jaksaa taas uuteen viikkoon. Haasteena mm. eka oma opiskelija ohjattavana! Iiks!

2 kommenttia:

  1. Grill'd <3
    Niitä burgereita on kyllä ikävä!
    Sohvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun suosikki on edelleen Jus Burgers, mutta oli toi Grill'dkin kylla hyva. Ja East Perthista loytyi uusi hyva, Volcano. Sinihomejuusto-burgeri, namnamnam... Koska ja kuinka pitkaan sa olet Perthissa pyorinyt?

      Poista

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!