perjantai 10. kesäkuuta 2011

Perusperjantai

Melkein meinasin alkaa jo ruikuttaa jaatavan kylmasta talvesta, mutta sitten iski jostain pieni reality check.. Kavelin ulkosalla ohut neulepaita paalla keskella pahinta talvea, aurinko paistoi ja lehdettomien koivujen sijaan tien vieressa oli palmuja. Lampotila miellyttavat +17 ja melkein pilveton taivas. Ehka taman ns. talvenkin siis kestaa ;) Siitakin huolimatta, etta eilinen vaatetus mukavaan sohvallalohoilyyn oli paksu villatakki, neulepaita, pashmina, UGGit, collegehousut ja torkkutakki. Makuuhuoneeseen saa sentaan siedettavan lampotilan, kun laittaa lammittimen puhaltamaan kuumaa ilmaa puolisen tuntia ennen arvioitua nukkumaanmenoaikaa. Ja onneksi saan tuon  ihmislampopatterini tanaan kotiin.

Ihana vapaapaiva on kulunut sushilla herkutellen ja shoppaillen. Keskustan ehdoton uusi suosikkipaikkani on siis Star Sushi, $6 maksoi lounas, ja alle $12 meidan take away illallinen talle iltaa... :O Ei ollut kokkausfiilista, inhoan edelleen meidan kaasuhellaa ja uunia, ja noilla sushihinnoilla olisi rikos jattaa lohi-ja tonnikalanigirit kauppaan!

Jokaisessa vaatekaupassa tuntui olevan alennusmyynnit paalla, ja sainkin tehtya hyvia ostoksia. Suurin tavoite oli loytaa mekko loppukesan haihin. Morsiamen esittama varitoive teki shoppailun tavallaan helpoksi, senkun skannasi katseellaan ko. varia, ja teki sitten lahempaa tuttavuutta mallien ja helman mittojen suhteen. Olin asennoitunut niin, etta jos tanaan edes saisi hyvia ideoita tulevia shoppauskierroksia varten, mutta sitten se sopiva mekko polahtikin Myersilla eteen. Hieman oman mukavuusalueen ulkopuolelta, mutta ehka ihan virkistavaa vaihtelua :) Samalla reissulla loytyi paa-harpakekin, joten nyt ollaan aikastalailla valmiina juhlistamaan rakkaan ystavan haajuhlaa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!