sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Blogger Recognition Award

Sain Ulkosuomalainen äiti-bloggarilta Blogger Recognition Award-tunnustuksen, kiitos! Kyseinen bloggaaja kuuluu säännöllisiin seurattaviin blogeihini, joten tunnustus oli varsin kiva piristysruiske juuri uudelleen alkaneeseen kirjoitteluuni.Tunnustuksen säännöt:

1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen

2. Kerro lyhyesti, kuinka aloitit bloggaamisen

3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille

4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi

5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi

Matka maailmalle-blogini alkoi perinteisen tylsästi matkablogina. Olin alle kolmikymppinen, AMK:sta vastavalmistunut hoitajanplanttu ja suuntana Australia. Suunnitelmana oli reppureissata vuosi ja raportoida reissunpäältä blogin avulla ja vähän ihmetellä sairaalamaailman kulttuurierojakin. No, suunnitelmat on tehty muutettaviksi...

Kirjoita siitä, mikä kiinnostaa! Etenkin monelle ulkosuomalaiselle tämä on hauska harrastus, mikä samalla auttaa ylläpitämään kielitaitoa ja luo jonkinmoista ulkosuomalais-vertaisverkostoa. Pidä taukoa, jos ahdistaa tai ei kiinnosta. Niin kauan kuin bloggaaminen on vain harrastus, et ole kenellekään velkaa mitään, jos haluat pitää breikin blogimaailmasta. Lopullinen katoaminen ilman varoitusta on kuitenkin ärsyttävää.

 Linkitän tähän alle muutamia suosikkejani, lähinnä ulkosuomalaisten pitämiä blogeja. Kymmentä ei nyt kyllä tule kasaan millään. Mun blogilista tyhjentyi ihan liikaa tauon aikana, ja pitääkin nyt alkaa etsiä lisää hyvää luettavaa! Vinkkejä otetaan mielellään vastaan, ja nämä tunnustukset ja haasteet ovat oiva keino siihen. :)


2 kommenttia:

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!