tiistai 15. marraskuuta 2016

Matkakuumetta ilmassa

Passit hoidettu. Vaunuihin ostettu lämpöpussi tarjouksesta. Lennot ja hotelli ostettu Prahan lomaa varten. Lennot Suomeen ostettu. Mummi ostanut syöttötuolin pienelle. Matkasänky ostettu netistä ja toimitettu Suomeen. Lennot kotimaan reissua varten ostettu, käydään tsekkaamassa sisämaan tunnelmia. Tyttöjen iltoja ja ravintolatreffejä sovittu. Lapsenvahti hoidettu että vanhemmat pääsevät sitsaamaan Otaniemeen parhaassa seurassa. Mekko ostettu kaverin häihin. Tuliaisia ja joululahjoja hommattu, vielä puuttuu vähän. Auton turvakaukalo hommattu lainaan. Talvivaatteita hommattu lainaan. Kantoreppu ostettu. Vauva-uinti ja siivooja laitettu tauolle loman ajaksi. 

Mitenniin täällä alkaa vaivata matkakuume?!?

Mies opiskelee suomea taas uudella innolla, kuuntelee suomalaista musiikkia autossa vapaaehtoisesti ja liimailee tarroja oikeisiin kohtiin lasten tarrasanakirjassa... Vielä pitäisi kolme viikkoa jaksaa odottaa, viimeistellä talon remppa ja perehdyttää koiravahdit hommiinsa, ennenkuin päästään matkaan. 

Onneksi jäljelläoleviin viikkoihin mahtuu vaikka mitä ihanaa, mukaanluettuna itsenäisyyspäiväjuhla suurlähettilään isännöimänä! Ihan kohta mennään!

3 kommenttia:

 1. Täällä on aika samat meiningit! Lähdetään tasan kahden viikon päästä Suomeen ja mua stressaa nyt tällä hetkellä ehkä eniten vauvan vaatettaminen Suomena talvikeleissä! Onko tarpeeksi vaatetta? Mitä pitäis vielä ostaa?

  Turvaistuin autoon pitäis vielä jostain hankkia odottamaan Suomeen, ettei tartte vaan bussilla kulkea :)

  Ihanaa Suomen lomaan teille! Miten kauan olette?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, joutuu opettelemaan tän vauvan säänmukaisen pukemisen ihan uudelleen! Helsingin liikenneturvayhdistys(?) kuulemma vuokraa kaukaloita edullisesti.

   Ihanaa lomaa myös teille! Me ollaan ihanat 7 viikkoa Suomessa!

   Poista
 2. Mulla taas on ihan kauhea vauvakuume :D Ihana lukea muiden ulkosuomalaisten elämästä ja vauva-arjesta tässä haaveillessa. Matkakuumetta sen sijaan ei ole, sillä töissä ja koulussa pitää sen verran kiirettä että Suomeen suuntautuvan minijoululoman suunnitelukin melkein ahdistaa..

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!