lauantai 3. toukokuuta 2014

Wedding Upmarket @UWA

Otsikon nimihirviön taakse kätkeytyy ihanat käsityö-fiinistelyhenkiset häämessut University of Western Australian kauniilla kampuksella, missä seikkailin tänään yhden ihanan suomitytön kanssa. Nämä häämessut olivat valtava parannus edellisistä, bling blingin määrä oli vähentynyt huomattavasti ja tilalla oli tyylikkäitä, maanläheisempiä, oivaltavia juttuja joista sai hyviä ideoita itselle.

Juustonrakastajan unelmakakku, vakavasti harkinnassa aussie-häihin!

Kangaskukka-koristeet kaasoille, olisko tässä mun talvihäiden pelastus?
Messut olivat aika pienet, mutta eipä ainakaan tullut täydellistä hää-ähkyä! Oli ihana kierrellä rauhassa ja höpistä suomeksi kommentteja eri tuotteista, etenkin niistä kummallisemmista.

UWA:n kampusalueella on ihana myös vaan chillailla ja nauttia kauniista syysauringosta puistossa, se on ehdottomasti kaunein yliopistokampus missä olen ollut! Ja näin viikonloppuna siellä oli myös mukavan rauhallista, kun opiskelijamassat eivät pyörineet ympärillä.
Viime viikonloppuna olin varsinaisessa häämoodissa ja mm. varasin meille hääbändin, googlettelin tuntitolkulla kampausvaihtoehtoja ja hiuskoristeita ja laadittiin miehen kanssa alustavaa budjettia molempiin juhliin. Tai lähinnä täytettiin ne hintakohdat, mitkä jo tiedettiin.

Tiistain vapaapäivän kunniaksi tein myös ensimmäiset hääaiheiset ostokset ja aloitin niinkin tärkeästä asiasta kuin paperisista juomapilleistä, hihhiii. Ne kauniin turkoosit pillit siellä krääsäkaupassa olivat juuri sitä, mitä olin mielessäni miettinyt ratkaisuksi tölkkijuomien siistimpään nauttimiseen loppuillan bilehuumassa. Mies meinasi, että oon tullut hulluksi ja ihmetteli, että ihanko oikeast me raahataan juomapillejä Suomeen..? Kyllä! 

Häähömpästä puhuminen jatkunee ensi viikonloppuna, sillä suuntana on Singapore mitä parhaimmassa tyttöseurassa! En malta odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!