lauantai 31. toukokuuta 2014

Herra Hörökorva Harvahammas

Pentu kasvaa ihan hirveetä vauhtia! Ensin herralta nousi molemmat korvat ylös, ja nyt viimeisimpänä on alkanut maitohampaiden putoilu. 

Lempiasento nukkumiseen, syömiseen ja oleskeluun
 Mies huomasi torstaina verta yhdessä vetolelussa, ja syyllinen löytyi etuhampaasta, tai lähinnä sen paikalla ammottaneesta aukosta. Perjantaina hampaita lähti lisää, ja nyt sekä ylhäällä että alhaalla on aika näyttävä aukkorivi. Nopeaan se kyllä myös puskee pysyviä hampaita, ensimmäiset ovat jo tulleet ikenien läpi. Ei ihme siis, että jääpalat maistuvat ja kaikkea tekisi mieli jäystää. Parhaimpia ovat olleet maitopurkin pohjaan jäädytetyt vesi-kanaliemi-seokset missä törröttää raaka kanansiipi tai kaula.Jätkä ei reagoi juurikaan jääkaapin oveen, mutta auta armias kun pakastimen ovi raottuu, silloin ollaan kärppänä paikalla, joskos sieltä irtoaisi yksi jääpala herkuteltavaksi!

Raa'alla kanalla ilottelun jälkeen seurasi myös suurin surku ja kauhistus, kylpy ja föönaus. Herra Hörökorva ei ollut kauhean otettu saamastaan kohtelusta ja puunauksesta, vaan itkeä vinkui koko kauneustuokion ajan.

Koira vai mangusti?

Not impressed!

Uitetu jokirotta
Pentutreffejä on ollut paljon, ja siellä on painittu menemään isojen ja pienempien kanssa todella riemukkaasti. Rohkeasti päälle ja sitten tyylikäs liuku takapuoli edellä, jotta kaveri kaatuu maihin. Tottelevaisuuskoulussa taas päästiin etenemään pentuluokista ensimmäiseen varsinaiseen tokoryhmään 1A ja siellä sitten jatketaan kerran viikossa perustaitojen harjoittelua.

Mun kammoamat aamuherätykset ovat menneet yllättävän hyvin ja ollaan selvitty hyvässä hengessä aikaisista aamuistakin. Piharemontti on edennyt siihen pisteeseen, että suurin osa puutarhaa on kaivettu koiran suureksi riemuksi auki. Siellä on siis loppumaton kasa ihania puolivalmiita kuoppia, joita olisi kiva jatkaa isommiksi...Meidän tontin rinneseinämä pettää siis alta, ja edessä on koko tontin yhden reunan ylöskaivuu ja seinämän uudelleenrakennus. Pihan kasvien, suihkulähteen sun muiden korjaus työkoneiden tieltä on alkanut, ja Sisuraukka luulee olevansa suurikin apu.

2 kommenttia:

 1. Heh, enpä tiennyt että koirillakin on maitohampaat!

  Ja voi toista, kyllä se on niin säälittävän näköinen noissa kylpykuvissa. Mä en ole yhtään koiraihminen, mutta kyllä koirat niin osaa sen "sääli mua" katseen. Viime viikonloppuna tukikohdassa mun yöpaikassa hoidossa ollut Riley koira pääsi katseensa avulla niin sänkyyn aamulla kuin sai osan mun "fry-up" aamupalastakin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, naskalinterävät maitohampaat vaihtuu nyt pysyviin, onneksi! Viimeisimpänä vaihtuu sitten joskus 6 kk:n iässä noi kulmahampaat.

   Ja joo, noi otukset on mestareita tuossa puppy eyes-katseessa. Jos mä kiellän, niin sitten mennään anova katse päällä miehen jalkoihin kiehnäämään, ja toistepäin. Äsken oli pihalta raadeltu yksi vesiorkidea irti ruukusta (ja samalla käyty lammessa uimassa) ja sieltä tultiin niin häntä koipien välissä ja silmät kattoa kohti pyörien pyytelemään anteeksi.

   Poista

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!