tiistai 30. lokakuuta 2012

Kotona ollaan

Takana on upea viikko Koh Samuin lempeassa auringossa elamasta nauttien, ja toinen hieman vauhdikkaampi viikko Chiang Main ja Bangkokin vilinassa ja kaikki aivan mahtavassa seurassa tietty. Sunnuntaina oli viimeisten hyvastien aika ja suuntana koti. Mun kotimatka venyi sitten maanantai-iltapaivan puolelle Malaysian Airwaysin teknisten ongelmien ja Thai Airwaysin olemattoman asiakaspalvelun takia ja jouduin viettamaan su-ma valisen yon Kuala Lumpurissa hotellissa. Thaikkulan aspa ei siis osannut laskea lentoaikoihin tunnin aikaeroa eika siksi suostunut siirtamaan mua suoralle lennolle Perthiin siina vaiheessa kun oli selvaa, etta illan jatkolento KL:sta on mennyt menojaan, ennenkuin meidan korjattu kone paasee laskeutumaankaan koko KL:n kentalle. Ei uskonut nainen.. Niinpa tein taysin turhan kiertoretken Pan Pacificin huippuhotelliin vasyneena, kiukkuisena, nalkaisena ja flunssan kourissa.

Tanaan olisi ollut duunia, ja kalenterin mukaan myos paivystysvuoro, mutta soitin itselleni saikkua kun olo ei tosiaan ole mita parhain. Sain tsempattua itseni Aussilan maahantulovirallisuuksien lapi ihan asiallisesti, mutta sitten hyydytti. Tama paiva menee siis tiukasti sohvan pohjalla ja ihan vahan pyykkia pesten. Onneksi tallennuksessa on kymmenia tunteja NFL-peleja viime viikoilta ja kamera taynna lapikaymattomia reissukuvia, ei siis lopu tekeminen sohvalta!

2 kommenttia:

  1. Odotan täällä NIIIIIIN paljon tarkkaa matkakertomusta!!! :)

    VastaaPoista
  2. Raporttia seuraa! Saikku jatkuu (just maksoin siita ilosta $90 lekurille, siis saikkulapusta) joten vois yrittaa paivaunien valissa vaikka julkasta ekat kuvat taalla ja tarinoida mita kaikkea me on tehty ennenku ihan unohtuu tarkat yksityiskohdat :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!