keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Kukkaloistoa

Sateinen talvi ja nopeasti alkanut kevat on tuonut mukanaan upean wildflower seasonin. Kings Parkissa on koko syyskuun ollut asiaan liittyvaa hulinaa ja juhlaa, ja mekin paastiin vihdoin viimein, vikana mahdollisena paivana paikalle. Holmoahan tassa on se, etta ma pyorailen joka ikinen duunipaiva Kings Parkin vierustaa, mutta en ikina saa aikaiseksi mentya puistoon sisalle.. liikaa makia ja mutkia. 

J kunnostautui kameran kanssa ja ma vaan haahuilin ympariinsa ja etsin turhaan jatskikioskia. Ei loytynyt, oli pakko tyytya puoliksi sulaneihin tuutteihin kahvilasta. Blaahhhh. Muuten oli kivaa, mukavat +28 astetta (paivan ennatys oli jossain biitsilla mitattu +35), sopivasti ihmisia ja joku jazzbandi taustalla soittelemassa.

Siispa parit kuvat, kotipihalta kasvitieteelliseen, kun kerran tuli lupailtua pari viikkoa sitten!
Kato aiti, mulla on orvokkeja! Elossa, yli kk mulla olon jalkeen!

Mustard lettuce, tulinen salaattisuosikkini kukoistaa

Varisten juoma-automaatti
 Mun ehdoton suosikkipaikka puistossa War Memorialin lahella.






 

Suurin osa kukista oli ihanan hentoja ja herkkia ulkonaoltaan, kivaa vaihtelua vieressa jokottaville isoille pensaille ja palmuille. Lokoteltiin puistossa iltapaivan lammosta nauttien ja oltiin vaan, varsin kivaa.






2 kommenttia:

  1. onko siellä teilläpäin paljonkin tuollaisia laajoja ruohoalueita(puistoja?), joissa on pari söpöä puuta?

    VastaaPoista
  2. Onhan täällä aika paljon puistikkoja ja koko jokiranta avointa ulkoilualuetta. Tää pikku puisto on samalla kasvitieteellinen puurarha :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!