torstai 17. toukokuuta 2012

Googlen kertomaa

Bloggerin tilastot-ominaisuus on hauska. Tassa hakusanoja, joilla ihmiset ovat eksyneet blogiini viime aikoina:

jippikaijee. Tassa on ehka yritetty loytaa mita mahtavinta biisia, mutta paadytty lukemaan meikalaisen hehkutusta rekisteroinnista. Sorry.
       
nz matkustaminen  Toivottavasti blogsita on apua. Oli upea reissu.
       
great ocean road   Upea tienpatka, kannattaa ehdottomasti ajaa lapi ja nauttia maisemista!       

nightingale essee En voi muuta sanoa kuin otan osaa, jos tassa on esseen aiheesi! Tasta blogista ei Florence-tietoutta loydy, ja ajatuskin moisesta hakutermista saa kananlihalle...
       
lentopisteiden keräilyä  Viikon vinkki: Kannattaa muistaa nayttaa sita korttia. Me unohdettiin ekalla lennolla nayttaa korttia Hoon kanssa (Air Chinan eli Star Alliancen lento, jonka Finski sitten kuitenkin lensi), ja sitten kumpikaan firma ei antanut meille pisteita.
       
mutianyu:n muuri Hyvat kengat, pullo vetta ja kamera! Kiinan reissun ehdottomia huippukohtia.

muumit sumuiset vuoret  Repesin. Muumit muuttaa sumuisille vuorille? Olisi hauska tietaa, mita tassa on oikeasti yritetty loytaa... :O
       
ascot kukkahattu Tyylivinkki: ei kukkahattua. Mustaa, valkoista tai muuten yksivarista. Hoyhenia, pitsia ja royheloa. Ei kukkia.
       
blogger erittäin laiha Oh no. Ei tassa osoitteessa, terveisin nimim. +10 kg Perthissa asuessa ja niita nyt pudotellessa..
        
keuhkokuva australian viisumiin  Ekat otin Mehilaisessa, tokat Postitalon laakarikeskuksessa, kolmannet taalla Aussilassa sitten kun PR-viisumi on ajankohtainen. Suosittelen Postitaloa ennemmin kuin  Mehilaista.

isot rekat  Niita riittaa kaupunkien ulkopuolella. Road trainit on aika pelottavia ohitettavia, ja ilmoitinkin jo J:lle, etta jos mina joudun ensi viikonlopun etelanreissulla ajamaan, niin yhtakaan road trainia en sitten ohita ohituskaistojen ulkopuolella, ei riita uskallus. Ne on piiiiiiitkia.

IELTS: Tsemia koitokseen.. Ei ole oikeasti paha nakki, kirjottamista lukuunottamatta! Kiire tulee, mutta muuten ihan hoidettavissa oleva homma.

sairaanhoitaja australiassa Tervetuloa, toita riittaa. Tsekkaa sivupalkista tyo/sairaanhoitaja-tunnisteen alta tekstit, niista voi olla apua. Ehka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!