sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Satunnaisia ihanuuksia maailmalta

Suomiherkut ovat nousseet arvoon korkeaan maailmalla asuessa. Muuttolaatikoista paljastuneita suomalaisia kirjoja on ahmittu ja kahmittu taysin sekavassa jarjestyksessa sielta taalta, enka ole malttanut lukea yhta kirjaa loppuun, kun onkin tehnyt mieli jo jotain muuta. Aiemmin hehkutin jo Taffelin dippikastikkeita ja kuinka aiti lahettelee niita saannollisesti Suomesta, mutta kylla sielta paketista muutakin paljastui:


Aaltomaljakko oli kuulemma unohtunut joulupaketista, ja nuo Marimekon pussukat tulivat sitten jostain muusta syysta bonuksena <3. Salmiakkia, sita parasta mahdollista ja Pentikin poroja. Tarvitaan kohta isompi jaakaappi-pakastin etta saadaan kaikki maailmalta keraantyneet magneetit ja kortit mahtumaan ovessa!

J kavaisi poikien reissulla Kuala Lumpuissa mun veljen kanssa formuloita ihailemassa, ja jostain pikkukaupasta oli ihanainen broidini bongannut varsinaisen suomiherkun ja vinkannut sitten, etta toi kannattais ostaa kotiin.. ;)

Niin hyvaa ettei sanotuksi saa..
Samalla oli sitten tarttunut mukaan vahan jenkkiherkkujakin... namnamnam! Kismet katosi aika vauhdikkaasti aanta kohti, nuo Reeses pieces on nyt lukittuna munalukolla keksipurkin sisaan, etten ahmisi niita samointein. Itsekuri, missa olet? Ihan itse siis laitoin purkin lukkoon ja avaimen J:n mukaan tyomaalle viikoksi.. Aika saalittavaa.

Onnettoman itsekurin huipentuma

Nyt on tyon alla Perthin turistikierroksen suunnittelu, broidi saapuu tanne torstaina aamuyolla ja tiedossa ihanat 6 paivaa yhdessaoloa. Mielessa on ainakin paivareissu Pinnaclesin eramaata ihmettelemaan, retket Swan Valleyn viinitiloille ja Cavershamin villielainpuistoon seka rento paiva Fremantlessa. Paljon hyvaa ruokaa ja meidan suosikkirafloja seka kotikokkailuja. Grilli on puhdistettuna ja valmiina tyydyttamaan Aasiassa reissanneiden BBQ-puutoksen. Kaksi tyopaivaa ja sitten viikon palkallinen loma, wohoo! Tai no, pari paivaa lomaa, viikottaiset vapaapaivat, viikonloppu ja ANZAC Dayn tarjoama pyhapaiva, mutta silti. Lomalomalomaloma!

2 kommenttia:

  1. Onnettoman itsekurin huipentuma olis tiirikoida munalukko auki tai teettaa salaa kakkossetti avaimia ja antaa ne alkuperaiset siipalle! Eli hyvin sulla viela menee :)

    VastaaPoista
  2. Totta, ihan hyvinhan tassa viela menee! Ja noi talla viikolla saadut suomiherkut ja tuliaiset... noh, ne taytyy varmaan lukita matkalaukkuun ja laittaa avain sen samaisen siipan matkaan tyomaalle.. :D

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!