tiistai 24. huhtikuuta 2012

Syysfiiliksia

Syksy on saapunut etelaiselle pallonpuoliskolle. Aamuisin on pimeaa kun heraa, iltaisin on pimeaa kun lahtee toista kotiin. Toki aurinko nousee juuri sopivasti ennen mun pyoramatkan alkua ja saan polkea 10 kilsan tyomatkani ihaillen auringonnousua jokirannassa, useampana aamuna seurana on ollut myos pari pullonokkadelfiinia.. ;) Ja ei se pimea onneksi ihan neljalta laskeudu, mutta mun pidennetyt tyoajat aiheuttaa sen, etta kuudelta on jo varsin synkkaa, ja itse auringonlasku tapahtuu todella nopeasti. Humps vaan, se laskee Intian valtameren taa, ja sitten onkin sysipimeaa. Kotona on uusi kaasulammitin kaytossa, ja jalassa kaverin neulomat villasukat (viela on liian lamminta UGGien oikeaoppiselle kaytolle).

Pyoraan on vihdoin asennettu lokasuojat ja niin voimakas lamppu, etta vastaantulijoiden silmia saattaa kirveltaa. Pakko, koska suurin osa mun pyorareitista on todella kehnosti valaistua ja samalla varsin kuoppaista, eika noi hybridipyoran renkaat nyt niin kestavat ole, etta tekisi mieli ajaa jokaisesta epatasaisuudesta yli, jos voi kiertaakin.

Linnut ovat paljon aktiivisempia, pitavat enemman metelia ja niita tuntuu olevan paljon enemman kuin kesakuumalla. Etupihan isoissa puissa meteloi paivasta toiseen lauma loreja ja korppeja. Ensimmaiset ovat kauniita katsella ja ihan siedettavia aaneltaankin, jalkimmaiset ihan karseita, kuulostaa enemman lapsen kiukkuhuudolta tai lampaan kovaaaniselta maakimiselta kuin linnulta.

Etupihan lintuporukkaa


J:n vanhempien ruusupuskat kukoistavat syksysta huolimatta, ja tiistai-iltana mua odotti ihana yllatys Aaltomaljakossa...


Syksyn myota myos AFL-fudiskausi on alkanut, ja sentaan jotain on jaanyt mun mieleen viime kauden opiskelusta ja selityksista, silla lauantain Eagles-Hawthorne matsia oli ihan kiva katsella telkkarista ja jannittaa, sailyyko Eagles edelleen voittamattomina talla kaudella. Olen siis valinnut vihdoin joukkueeni. West Coast Eagles it is! Sini-keltaiset lasit paalle ja menoksi! 

Yritan tassa seuraavien paivien aikana purkaa syysloman aikaista kuvasatoa, reilut 500 kuvaa varastossa viiden paivan ihanalta Perth ja lahialueet-reissulta J:n, ihanan veljeni ja sen ihanan tyttoystavan kanssa, ja saada jotain julkaistuksikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!