sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Sunnuntaivasymys

Minulle kelpaa mika vaan tekosyy vierailla lemppariravintoloissani Little Ceasarissa ja Monte Fioressa, ja suomivieraan lasnaolo on syista parhain! Suuntasimme lauantain illalliselle Mount Lawleyn ravintolakadulle Beaufort Streetille nauttimaan Monte Fioren jumalaisesta friteeratusta camembertista ja muista herkuista. Todella maukkaan illallisen jalkeen oli aika suunnata silmanruoka-osastolle ja socceria ihastelemaan.

Paikalliset dosakuskit on kylla ihan mahtavia! Ystavallisia ja avuliaita, mutta talla kertaa meinasi avuliaisuus menna vahan ylihuolehtimiseksi.. pyydettiin kuskia sanomaan, koska oltaisiin fudisstadikan pysakilla, ja kuski intti etta meidan pitaisi menna keskustan kautta ja vaihtaa toiseen dosaan, kun taalta on niiiiiiiin pitka matka.. no, onneksi tsekkasin googlemapsista reitin viela kerran, ja mita viela.. tuo pitka matka oli 900 m kavely suoraa tieta pysakilta stadikalle.

Ilta jatkui Perthin yoelamassa, testattiin muutama eri baari Leedervillessa. Ihan jees, mutta valilla oli kylla naurussa pitelemista. Aussien tyylitaju, kropan mittasuhteet ja itsevarmuus ei ihan aina kohtaa, ja lopputuloksena on yleensa pienia ylilyonteja yoelamassa. Tormattiin mm. mieheen, jolla oli hyvin istuva puku paallaan, kuosina ah niin hillitty leopardikangas ja mimmiin, jolla oli (lyhyen) hameen sivulla torrottamassa kuudet pienet roiskelapat antamassa ylilevea kuorma-vaikutelman samalla kun persvakoa sai  ihailla selka-aukiosta, ja homman kruunasi olkatoppaukset puhvihihoissa. Ja ei, kyseessa ei ollut naamiaiset. Ylilyhyiden ja kireiden hamosten laskuissa mentiin sekaisin ja muutamat kunnon vilautukset nahtiin. Muutama oli hankkinut kimallekultaiset asunsa Moldovan euroviisuedustajien esiintymisasuvarastosta. Tastakin huolimatta, tai juuri naiden ansiosta oli hauskaa. Suomenkielisena on helppo olla muotipoliisina ja dumailla kanssajuhlijoita..

Tanaan on sitten Vahan Vasyttanyt. Sen verran sain sentaan aikaiseksi, etta paasin paikallista kaveria treffaamaan Bodhi Tree-kirjakahvilaan Mt. Hawthorniin. Ihana hippikahvila, jossa kirjoja saa samalla lueskella ja ostaa jos tahtoo. Eika se jatti-latte tehnyt pahaa myoskaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!