lauantai 10. maaliskuuta 2012

Sattumanvaraista ihanuutta

Blogimaailma on janna ja taynna sattumia. Vuosi sitten taisin kirjoittaa yhteen blogiin muutaman napakan kommentin viisumiasioista ja tuomita ko. bloggaajan taydeksi tyhjapaaksi.. No, asiat muuttui, mielipiteita vaihdettiin ja tutustuttiin enemman. Ja voiherramunjee olisinko voinut olla alkuperaisen mielipiteeni kanssa enempaa vaarassa! Takana on vauhdikas ja antoisa viikko ihan uskomattoman elavaisessa suomiseurassa, paljon myohaisia iltoja hyvien keskusteluiden siivittamina, huonoa lappaa ja paljon naurua.

Valitonta ja helppoa seuraa todella yllattavien kaanteiden jalkeen, enka voisi olla iloisempi. Elamaani on astunut taas yksi ihana ihminen lisaa ja kulunut viikko oli by far nopein kaivosleskeysviikko ever. Kun mies palasi tyoreissulta kotiin, oli vastassa kaksi iloista naista ja keittio taynna sapuskaa. Kunnon emanta istui siis itse sohvalla ja antoi vieraan kokata ja haaria keittiossa...

Myos toissa on ollut sattumanvaraista ihanuutta haastavien tyojuttujen muodossa. Olo hatatilanteessa on edelleen kuin pikajunan edessa juoksisi, mutta ainakin olen toistaiseksi ehtinyt asemalle ennen junaa enka kompuroinut matkalla. Ja fiilis suorituksen jalkeen on janna sekoitus onnistumisen tunnetta ja adrenaliinihuumaa. Kyse ei niinkaan ole osaamisesta, vaan aikaa vastaan taistelusta, jokainen  minuutti ratkaisee. Osaan vaaditut asiat, mutta nopeus on viela tyon alla..

Sattumanvaraisia makuihanuuksia lahdimme eilen hakemaan kaveripariskunnan kanssa todella hammentavalta alueelta, jonkun kulinaristilehden suosituksen mukaisesti. North Beachin alueella, varsin kaukana keskustan ravintolascenesta sijaitsee Clarke's, ihan mieleton fine dining-paikka keskella uinuvaa rantalahiota. Tallattiin siis ykkoset ylle ja suunnattiin pohjoispuolelle citya nauttimaan ihan uskomattomasta illallisesta. Kaiken muun kivan lisaksi tuo paikka oli BYO, eli omat shampanjat ja viinit mukaan. Hammentavaa, ja laskun loppusummasta todella naki etta omia on juotu.

Iphonella otetut kuvat ei tee oikeutta ihanuuksille.. damn. Ihan mielettomia piperryksia ja yksityiskohtia ja makujen yltakyllaisyytta, huippupalvelua ja tunnelma katossa. Tyoviikon ja sairaalan scrubseissa heilumisen jalkeen oli myos kiva laittautua ja nahda J pitkasta aikaa kravatti kaulassa ;)

Tomaatti-vuohenjuusto salaatti. Aurinkokuivattua, kaltattua, tuoretta ja marinoitua, nammmnammm.

Pork's belly and apple sauce, J:n alkupala

Porsashenkinen paaruokani.

J:n paaruoka-piffit ja perunavaahto

Suklaa-parfait, passionvaahto ja valkosuklaata

2 kommenttia:

  1. Ei oo todellista, työskentelen ravintolassa täällä Suomessa ja meillä on käytössä tismalleen samat lautaset kuin tuossa alku- ja jälkiruokakuvassa. Hassu sattuma ja osui silmään kun näytti niin tutulta. Muutenkin näyttää ruoka herkulta :)

    Olen seuraillut blogia jo hetken aikaa mutta nyt vasta uskalsin heittää kommenttia. Kun tänne ekan kerran eksyin niin taisin käydä kaikki postaukset kerralla läpi. Soooo hooked! tämä vain ruokkii matkakuumetta. Ensi syksynä suuntana yllätys, yllätys: Australia ;)

    VastaaPoista
  2. Oikeesti, wow mikä sattuma! Ruoka oli ihan mieletöntä ja hintalaatu-suhde kohdillaan. Ja se että saa tuoda omat juomat mukanaan halventaa laskua kummasti!
    Ihana kun kommentoit js kiva kuulla että on koukuttavaa! Aussila on koukuttava paikka ;)

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!