sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Korkeaa teeta

Perthissa on uusi muotivillitys naisten keskuudessa, high tea. Kaytannossa homma on siis parin tunnin juo ja syo mita jaksat-buffetti hienommilla sapuskoilla ja mita fiinimpi paikka, sen parempi. Me nautittiin oma korkea teemme Hyatt-hotellin ravintolassa pimpelipom-flyygelimusiikin saestyksella ja myohemmin seuraan liittyi myos saksofonisti. Oltiin siis juhlimassa yhden tyokaverini baby showeria, leffoista tuttu jenkkityylinen ylenpalttinen lahjonta ja ihme vaippakakut onneksi puuttui, ja nautittiin vaan seurasta ja ruoasta. Hyatt on kuulemma THE mesta tahan hihg tea-fiineilyyn Perthissa. Luulin ensin, etta taa on joku brittivillitys, mutta kaikki meidan mukana olleet pomit vakuutteli, etta ihan aussie-juttu tama on.

Tarjolla oli kahden tunnin ajan skumppaa, kahvia ja tietysti sita teeta juotavaksi, pienia voileipia (savulohta, hurraaaaay!), suolaisia piirakoita ja ihan valtava jalkkaripoyta. Yllattavaa kylla, hommasta selvisi ilman ruotsinlaiva-tyyppista overiahkya ja ilman hillitonta hiprakkaa, vaikka muutama lasillinen tulikin  nautittua.. ;) Siita sitten naapurin irkkupubiin muutamille (ilman juhlakalua, joka oli jo vaappunut autolleen ihanassa perinteisessa intialaisessa pukuloistossaan) duuniporukassa ja Pinkki vahvistuksena.

Pinkin kanssa jatkettiin matkaa Northbridgeen ja Jus Burgersiin nauttimaan gourmet-hampurilaisista. Mahat taynna (ihana lammas-minttu-purilainen) otettiin suunta vaan johonkin baariin, ja paadyttiin Brass Monkey-nimiseen vanhaan kapakkaan ja parvekkeelle istumaan ja nauttimaan ysari-hiphopista. Avoin parveke oli mita mainioin paikka suorittaa terapeuttista tyylipoliisi-dumausta ja arviointia paikallisten naisten hyvin lyhyesta helman mitasta. Lyhytta, lyhyempaa, vesirajaa ja kaikilla kaameet kiilakorot. Nyrkkisaanto tuntuu olevan, etta mita enemman ihoa nakyvissa, sen parempi ja ei oo niin justiinsa, vaikka pylly vahan vilkkuukin. Suomeksi oli taas helppo arvostella :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!