lauantai 3. joulukuuta 2011

Aurinkoa ja joulun odotusta

Uusi koti alkaa todella nayttaa kodilta. J:n yllatyspaketista paljastui minimittainen joulukuusi, ja niinpa kaytin viime lauantaina aikaa kuusen kokoamiseen (hihhii, elamani eka muovikuusi), uusien joulukoristeiden maltilliseen osteluun ja koristeluun. Viela puuttuu tahti ja valot, vaikka valoja ei taalla jatkuvassa auringossa edes niin kaipaa. Kaupoissa oli tarjolla pelkkia kamalia vilkku-valkkyvaloja ja kaapeleita, joten jaanee ensi vuoteen niiden pienten, tuikkumaisten jouluvalojen metsastys.

Minimittainen kuusi, keskella aidilta saadut kaksi ubersopoa sammakkoa

Paradoksaalista ihailla samaan aikaan joulukuusta ja etupihan vehreytta...
Olen varmaan ryostanyt jonkun jouluihmisen joulunhengen, silla mina, yleensa aika vahvasti loysin rantein, vahalla vaivalla ja minimaalisella tohinalla jouluun suhtautuva Ms. Grinch oon nyt yhtakkia ihan joulufiiliksissa. Ikeasta tarttui mukaan alkoholitonta glogia ja pullokaupasta sille kaveriksi punkkulaatikko, keksilaatikko on taynna pipareita ja keittion kaikki tyotasot on vallannut kolmen piparitalon koristeluprojekti... Jostain kummasta sita energiaa on riittanyt eilen ja tanaan kaikkeen tahan, kun alkuviikon vetelin 10 h younia ja 10 h tyopaivia, seka 20 kilsan fillarilenkkeja tyomatkoiksi.

Talotehdas kaynnissa
Talo nro. 1 valmiina
Huomenna juhlitaan Suomen itsenaisyyspaivaa hieman etuajassa, parikymmenta Perthin suomalaista kokoontuu facebookin avittamina yhteen, tiedossa piknikkeilya biitsilla! Keskiviikoksi sattui vapaapaiva, eli voin halutessani ihastella Linnan juhlia ihan vanhaan tyyliin, eika tarvitse valittaa aikaerosta. Eika kiduttaa J:ta moisella hapatuksella, potkurikone kohti tyomaata ja arkea lahtee tiistaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!