perjantai 21. tammikuuta 2011

Shoppaushullun tunnustuksia

Pikkuhiljaa pakatessani tavaroitani olen tajunnut, että kyllähän sitä on tullut kolmen kuukauden aikana shoppailtua, vaikka muuta väitin ja luulin! Kenkien lukumäärä on salakavalasti hiipinyt yli kahteenkymmeneen, fakta mitä en ensin meinannut itsekään uskoa. Lieventävänä asianhaarana mun mielestä on se, että luvussa on mukana alkuperäiset työkenkäni, ne MBT-kengät mitkä olin pakotettu ostamaan kun edelliset eivät töihin kelvanneet, muutamat lipsuläpsyt eli thongsit (okei, viidet..) ja uudet tennarit vanhojen hiertäessä edelleen ahkeran sisäänajon jälkeenkin isovarpaat auki. Eli tavallaan en ole ostanut kuin muutamat uudet ilman pakottavaa tarvetta! Uskotteko, että tämä meriselitys ei mennyt miehelle läpi, kun kenkämäärästä pakattiin osa muuttokuormaan?

Otos kenkämäärän kasvusta





Muttamutta.. minkäs sille voi, että thongsit on halpoja ja niitä pitää olla eri väreissä, Conversen outletin tarjoukset ovat erinomaisen halpoja (ja kengät ihania, eikä hierrä!) ja en ole missään nähnyt yhtä ihanaa bling bling-sandaalien paljoutta kuin ausseissa. Etenkin noi metalliset, nams. Jalkapöydän tatska istuu myös kuin nyrkki Mervin silmään noihin kenkiin. Ja nuo Conversen pinkki-mustat kengät, kuinka täydelliset monitoimipopot! Tavallaanhan mä vaan säästin ostaessani noin muuntautumiskykyiset monot.. :) Ai, ei vieläkään mennyt selitys läpi? Whatttt?

Guess on ollut heikko kohtani jo pitkään, joten Guessin laukkuja myyvä outlet oli itsestäänselvä kohde joulun alemyynneissä. Tämä oli oikeasti must have-ostos, sillä saavuin maahan tasan ja ainoastaan marilaukku seuranani, ja yhdellä mustalla olkalaukulla ei pitkälle pötkitä. Tuo kuvassa jättikokoiselta näyttävä iltalaukku taas.. no, se tarttui mukaan taannoiselta retkeltä Westfield Bondi Junctioniin ja oli vaan niin yks-yhteen sävyssä ja tyylissä ballerinojeni ja uusien housujeni kanssa, että... :)






Vaatteita on tullut ostettua alkuosasta reissua ihan vain tarpeeseen, mutta nyt tammikuussa on kyllä tullut shoppailtua hieman leväperäisemmin, pakko myöntää. Alussa pystyi edes jotenkin perustelemaan uusien toppien, t-paitojen, shortisen ja hellemekkojen hankkimisen, samoin ne pikkumustat. Nyt ei oikein löydy meriselitystä uusille farkuille ja capreille, muutakuin se että ne oli ihanat :) Ja parin kuukauden päästä on kylmä Perthin syksy ja talvi vastassa, ja nuo farkut on silloin juuri oivat!



Kaikkea pientä ja kivaa on tullut kerättyä matkan varrelta mukaan, osa ihan tarpeellistakin.

Taustalla näkymää makuuhuoneen ikkunasta

Ensi viikonloppuna on sitten edessä muutto pois täältä the Peakin yläilmoista. Saamme onneksi jättää osan tavaroista tänne Uuden-Seelannin reissun ajaksi, joten masterplanini siirtää tavaroita Melbournen kautta  länsirannikolle onnistuu helpommin.Uuteen-Seelantiin  lähtee mukaan vain yksi matkalaukku puoliksi Hoolle ja minulle ja toinen jää tänne säilöön. Reissun jälkeen onkin sitten mukava viettää seuraava yö setviessä tavaroita erilleen ennen klo 3.30 herätystäni ja aikaista aamulentoa länteen. Säästyypä yhden laukun maksu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!