lauantai 15. tammikuuta 2011

Bäkbäkkerin elämää

Elämäni on vinkeä sekoitus reppureissaamista ja ns. normaalia elämää. Tiedossa on 1,5 kk hostelli/hotelli/tuttujen nurkissa-elämää ja rahaa pitäisi säästää, joten ruokavalio koostuu arkena pitkälti duunista saaduista potilassafkoista (tietenkin ehdottoman kiellettyä) ja tonnikalasta ja nuudeleista, sekä aamupuurosta. Nams. Hedelmien poiminnasta palannut Hoo hoiti kampaajanvirkaa pätkäisemällä auringonpolttamaa tukkaani 10 senttiä, säästyipähän mukavasti siinäkin rahaa. Hostelleja NZ:n reissua varten on varattu teemalla halvin otetaan, ja lennot Melbourneen ja takaisin Sydneyyn ovat samalla teemalla, joten saankin sitten seikkailla Melbourneen jostain tooooosi kaukaa Avalonin kentältä ja nauttia klo 3.30 aamuherätyksistä..

Samalla rahaa on kuitenkin ollut varaa tuhlata ranskalaiseen manikyyriin ja pedikyyriin (älä ruoki lamaa, osta palveluita!) sekä uusiin kenkiin, sekä lähes päivittäiseen sushiin. Nams. Plussan puolella ollaan kuitenkin budjetissa, ja kunhan työnantajan uusin huijausyritys pyhäpalkkojen maksusta saadaan selätettyä, alkaa pankkitili olla kunnossa lomailua varten. Töitä on jäljellä 10 vuoroa, mitättömät 2 viikkoa. Samat kaksi viikkoa on myös jäljellä elämää tässä asunossa, sitten alkaa reissukierre...

Ensin 3 yötä hostellissa täällä Sydneyssä, sitten vajaa viikko hieman hienommissa oloissa Melbournessa hotellissa ja tuttujen nurkissa, road trip Adelaideen, biitsihostellissa Adelaidessa 3 yötä, paluu Sydneyyn ja yksi yö Cronulla Beachin YHA:ssa, lähtö NZ:n road tripille ja 3 viikkoa sikäläisissä hostelleissa. Viimeisenä silauksena yö WakeUpissa Sydneyssä, samassa paikassa mistä Sydneyn seikkailu alkoikin ja sitten kohti aikaista aamulentoa ja WA:ta. Ensimmäinen osa muuttokuormaani on jo länsirannikolla, toinen osa siirtyy sinne Melbournen kautta ja kolmannen vien ihan itse mukanani.

Nyt pitäisi alkaa listaamaan niitä paikkoja, mihin haluaa vielä mennä, iik! Aika alkaa käydä vähiin! Powerhouse Museum, the Rocksin alue (kameran kanssa, viimeinkin!), pohjoisen rannat, monta museota (Museum of Sydney, Justice and Police Museum ainakin), Coogee Beachille pitää päästä vielä kerran... Bondi Junctionin kaupat kutsuvat myös seireenin huudoillaan.. Hmmh. Aika alkaa käydä vähiin, sanoinko jo? Muutama paikallinen kaveri pitäisi hyvästellä ja treffata yksi brittituttu, sekä tietysti pakata ja siivota asunto. Huhhh.  Ja tehdä ne 10 työvuoroa.

Hoo lähtee tänään uudelle poimintaretkelle, ja tällä kertaa läppäri mukanaan, joten hyvästelen paitsi Hoon, myös ääkköset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!