lauantai 25. joulukuuta 2010

Aurinkoista joulua!

Ihanaa joulua kaikille!

Täällä jouluviikko on sujunut rauhallisissa merkeissä. Viikolla täydet työpäivät ja aattoiltakin vielä töissä. Tiistaina vietimme ex tempore-henkisesti pikkujoulua Hoon kanssa: sinihomejuustoa, brietä ja pipareita, sekä punkkua. Oli hyvää.

Joulupöydän antimet hankittiin lähikaupasta hyvin epäselvällä teemalla: pieni kinkku ja sille omenahilloa kaveriksi, erilaisia dippejä ja Doritoksia, fetasalaattia, herneitä, viinirypäleitä, homejuustoja sekä pipareita ja suolakeksejä. Ja tietty suklaata ja punaviiniä. Jouluateria nautittiin aattolounaana ennen työvuoroani ja ähkyn tavoittelua jatkettiin illalla, varsin onnistuneesti.

Joulupäivänä suuntasimme tuhansien muiden reppureissaajien tavoin Bondi Beachille. Keskustan kadut olivat autiot, satunnaisia turisteja siellä täällä, mutta Bondilla riitti vilskettä! Lapsiperheistä teinibileisiin, ja kaikkea siltä väliltä. Aurinko paistoi, +27 C, pilvetön taivas ja juuri sopivat aallot. Täydellistä. Yksi känninen irkkumies kaatui melkein Hoon päälle ja sammahti pyyhkeelleni, ennenkuin rantavahdit raahasivat sankarin selviämään sisätiloihin.

Ihania puheluita rakkailta, niin Suomesta kuin Jenkkilästäkin ja muutamia joululahjoja. Pukki oli onneksi ymmärtänyt vihjailut euromääräisistä lahjuksista, jotka menee suoraan NZ:n reissun matkakassaan. Laskuvarjohyppy alkaa näyttää todelliselta vaihtoehdolta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!