lauantai 18. joulukuuta 2010

Länsirannikon houkutukset

Viikko Western Australiassa oli täydellinen. Perth lumosi rentoudellaan ja helppoudellaan. Ihmisiä ja elämänmenoa oli, mutta Sydneyssä aina läsnä oleva tungos puuttui. Kaikkialla oli rauhallista ja letkeää. Luonto lumosi erilaisuudellaan, karua mutta samalla vihreää. Kaupunkia ei oltu rakennettu täyteen, vaan Swan Riverin ja meren rantaviivat olivat täynnä puistoja ja rantabulevardeja.Viikon aikana ehdin katsastaa mm. Kings Parkin puiston, sekä päivänvalossa että auringonlaskun hämyssä. Kaunista. Näkymät Perthin keskustaan olivat hienot ja auringonlasku oli upea. Samoin Cottesloe Beachin auringonlasku oli hieno.


Teimme myös retken Swan-joen viinitiloille, mutta lähes kaikki alueen tilat ovat maanantaisin suljettuina, joten maistelu rajoittui Houghton Vineyardsin tuotteisiin. Shiraz oli hyvää, etenkin uppopaistetun brien ja hyvin kypsyneen cheddarin kanssa. ;)

Arkipäivän retki Caversham Wildlife Parkiin oli hyvä päätös. Todella rauhallista, sai rauhassa kävellä kenguruaitauksessa ja jutella eläintenhoitajien kanssa koaloiden päivärutiineista ja tavoista. Ja tietty rapsutella suloisia otuksia.Aamupala joen varressa, kävelyä puistoissa ja lyhyt reissu tuuliselle rannalle, täydellistä. Paikalliset naamiaisbileet, dagen efter-brunssi ja leffailta. Uusia, ihania ihmisiä. Paluu arkeen ja Sydneyn sateisiin oli ankea, mutta onneksi paluu Perthiin koittaa jo muutaman kuukauden päästä. En malta odottaa!

2 kommenttia:

  1. Ihania noi koalat! Tosi kaunista muutenkin.

    VastaaPoista
  2. Ne oli luonnossakin TOSI suloisia, mutta kynnet oli ihan järkyttävän terävät! Ei kaivannut ensimmäisen kiipeämisyrityksen jälkeen enää kaveria syliin.

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!