sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Yksi kerrallaan

Olen päivystysviikonlopun tylsyyksissä, ja esseen kirjoitusta vältellessäni yksitellen käynyt läpi noita vanhoja blogitekstejä ja nostellut niitä takaisin esiin. Kyllä se nyt niin vaan on, että yksi tonttu ei pilaa muiden iloa, jumankekka. Olen vaan ehkä muuttunut varovaisemmaksi sen suhteen, mitä haluan blogissa paljastaa. Lopetanko työjuttujen kertomisen kokonaan, näytänkö vilaustakaan meidän uudesta talosta tai sen sijainnista, kerronko miehen alanvaihdosta töissä... missä menee raja? Mihin voi pahantahtoinen ihminen käydä käsiksi ja vaikeuttaa elämää? Juttelin asiasta jopa esimiehen esimiehen kanssa pohdiskellen nettikulttuuria ja häiriköintiä. Ehkä yritän edelleen pitää tämän just tälläisenä sekametelisoppana, ellei kenelläkään muulla ole parempia ideoita tai kehitystoiveita?

Viiniä tekisi mieli, vaan tipattomalla on oltava päivystysvelvollisuudet niskassa... buhuu!

Esseekin etenee, melkein puolivälissä urakkaa. Seuraavakin projekti on jo potkaistu alustavasti käyntiin elokuun muuttokiireitä silmälläpitäen, mutta inspiraatio lopputyötä varten on vielä jossain piilossa. Tällä hetkellä se vaan tuntuu liian isolta, liukkaalta möykyltä mistä ei saa mitään otetta. Ja onhan ennen sitä viimeistä proggista vielä muutama muukin iso raportti, case scenario ja esitelmä kahlattavana läpi. Olen kyllä tykännyt kurssista ja opinnoista tosi paljon, ja siitä on saanut paljon antia myös muuhun työelämään. Ja ilokseni kuulin, että valmistumisen jälkeen odottaa myös pieni palkankorotus. Ei siitä montaa satasta per kuukausi tule, mutta kyllä sillä kurssimaksut äkkiä kattaa. :)

Siitä puhe, mistä puute.. Maistelu-urakkaa maaliskuun reissulta Margaret Riverille.

Eilen aamulla oli muuten +6 astetta ulkosalla aamulla ja +12 sisällä, mikä ihana tunne nousta sängystä ylös kirpeän rapsakkaan sisäilmaan ja kädet täristen sytyttää kaasulämppäriä. Näinä hetkinä teleporttaisin itseni Suomeen välittömästi, jos vaan voisin. Tai vaihtoehtoisesti teleporttaisin pari rakennusinsinööriä ja raksamiestä tänne. Uudessakaan talossa ei tältä ongelmalta tulla välttymään, yksinkertaiset ikkunalasit ne sielläkin odottaa.

5 kommenttia:

 1. Onnittelut ylennyksestä ja tsemppiä opiskeluun!

  Harmi että joku häiriköi sua, mutta kiva että silti vielä viitsit/haluat jatkaa kirjoittamista. On se kumma miten jotkut eivät viitsi hankkia omaa elämää, vaan pistää kaiken energiansa ärsyttääkseen muita.

  Brrrrr, onpa kylmää. Ja Onnea Uuteen Kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Eiköhän pahin ole nyt ohi, ja toistaiseksi mä olen ollut lähinnä sivustaseuraajana, eniten tässä on tämä blogi kärsinyt :D Kylmä on.. aamupäivällä sain talon jo 21-asteiseksi kaasulämppäri täysillä-metodilla, nyt alkaa sormet kangistua näppäimistölle siihen tyyliin, että taitaa olla aika iskeä lämmöt takaisin päälle.

   Poista
 2. Kiitos päätöksestäsi pitää blogi entisenlaisenaan, eli julkisena meille "ei häiriköille".
  Ja ihan hyvää tämä kerronta on tällaisenaan.
  Tietysti jonkin asteista varovaisuutta kannattaa käyttää, mutta näytä pitkää nenää typerälle häirikölle.

  VastaaPoista
 3. Hei tervetuloa takaisin! Onnea haasteisiin, erityisesti onnea ylennyksestä! Toivottavasti jatkat kirjoittamista. Vaikka "trendikästä" taitaa olla teemablogit, itse luen mieluiten juuri tällaisia blogeja, joissa tiukan rajaamisen sijasta pääsee kurkistamaan useampaan bloggaajan kiinnostuksenkohteeseen, työstä harrastuksiin, paikallisuuksista reissukuvauksiin.

  VastaaPoista
 4. Häntä pystyyn :) Mitähän sun blogissa on niin kamalaa ollut, että on sekoittanut jonkun toisen pakan kokonaan. Sun blogi on tosi rautasta tekstiä iloineen, suruineen, hatutuksineen ja onnistumisineen. Ei ylimakeaa ylistämistä tai järjetöntä haukkumista. Just sellaista aidon elämän makuista tekstiä mukavalla tyylillä, jossa riittävästi sarkasmia, kritiikkiä ja optimismia. Ihan parasta, mitä suomalaiset Aussi-blogeissaan tarjoavat. Jatkan ilolla lukemista, kunhan opiskeluiltasi ja talokaupoiltasi ennätät.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!