lauantai 24. marraskuuta 2012

Kiitollista kiiretta

Kiiretta pitaa, ja sen huomaa bloggaustahdin hitaudessa. Suomivieraat piti jonkinverran kiireisina edelliset viikot ja ennenkaikkea tuo mies porraa nyt kokoajan kotona! Mika on siis aivan ihanaa, etta mun kaivosleskeys on tauolla, mutta ei ole enaa niita yksinoloviikkoja, kun on aikaa roikkua koneella koko ajan halutessaan. Tauko kaivosleskeydesta jatkuu epamaaraisen ajan, ja tassa just jannityksella odotellaan, paastaanko joulukuun alussa meidan vuosipaivaa juhlistamaan ja muutenkin rentoutumaan Margaret Riverille pitkaksi viikonlopuksi, vai joutuuko J takaisin tyomaalle. Joulu on samassa jannitysnaytelmassa, ei ole tietoa olenko taas leskena vai en. Ja uusivuosi. Arsyttaa. Just niin tyypillista kaivostouhua, olemattomalla varotusajalla oletetaan, etta pistat kaikki menosi uusiksi sen mukaan, mihin vuoroon sut tarvitaan. Mitaan ei voi varata tai jarjestaa, tai ainakin siina on aina se epavarmuustekija mukana. No, sen verran rohkaistuin onnea kokeilemaan, etta ostin meille Nightwishin keikalle liput 20.1.2013. Ne keikkailee Fremantlessa tassa meidan lahella, ja luotan siihen, etta jos J joutuu toihin, loydan jostain keikkaseuraa.

Jatkotietoja odotellessa ollaan nautittu ns. normaalista elamasta. Tai siis ma kayn toissa, raadan pitkaa paivaa ja mies nauttii jatkuvista vapaapaivistaan.. tosi reilua. Onneksi se on puuhaillut talossa ja pihalla vaikka mita, ja fillaroi aamuisin mun seurana toihin.

Torstain Thanksgiving Day oli mielessa, vaikken jenkkilassa ollutkaan tai sita mitenkaan taalla Aussilassa juhlittu. Meidan pari jenkkiduunaria hopotteli Kiitospaivasta koko viikon, ja onhan se hyva paikka miettia, mista itse on kiitollinen. Ihanasta elamasta, perheesta taalla ja kaukana Suomessa. Kullanarvoisista ystavista Suomessa jotka pysyy menossa mukana valimatkasta huolimatta, ja ihanista uusista ystavista taalla. Blogista ja sen mukana tuomista uusista tuttavuuksista ja ystavista. Ihanasta kodista ja kauniista kaupungista, haastavasta ja mielenkiintoisesta duunista ja kauniista tyomatkasta (ne delfiinit, taas eilen..) . Terveydesta, vaikka se vahan nyt oikutteleekin ja ruokavalio on tarkan syynin alla. Kauppareissuista ja kokkaushetkista on tullut aika haastavia nain ensalkuun, mutta tassakin auttaa blogimaailma ja uudet reseptit (kiitos mm. Lady Puntti ja AnuH! ). Ennenkaikkea ihanasta miehesta, joka tukee kaikessa ja on vieressa. Ja pakottaa lempeasti yli mukavuusrajojen ja sinne auton ratin taakse... :D

Nyt nokka kohti Ikeaa, saan toimia skandinaavisena Ikea-eksperttina J:n aidille suuressa keittiorempassa niiden sijoitusasunnon kanssa. Vastuu painaa harteita! Ja siita suoraan suominaisten kasityokerhoon. Kiiretta tosiaan :)

1 kommentti:

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!