tiistai 2. lokakuuta 2012

Mita tein viikonloppuna...

Pitka viikonloppu (hurraa, kuningatar Elisabet ja sen lukuisat synttaripaivat ja niista saadut vapaat!), mies kotosalla sairasloman (lieva hurraa tulehtuneelle sormelle, tai lahinna siita aiheutuneelle viikon saikulle) ja paljon tekemista.. 

Lauantaina oli kaverin polttarit. Aussimimmien Hens Night-protokollaan nayttaa aika aukottomasti kuuluvan mauttomat bride to be-nauhat rintapielessa, penispillit juomalaseissa, huono kaytos ja alastomat miehet. Lauantai ei ollut poikkeus, vaikka vahan hillitympi versio. Pilli, check. Huono kaytos, double check. Bride to be-pinssi rintapielessa, check. Alaston mies, check. Ei sentaan stripparia, vaan piirrustusteemalla.. osallistuttiin Subiacossa sijaitsevan "taide"studion parin tunnin piirra elavasta mallista-kurssille, joka on siis yksinomaan suunnattu naille polttariporukoille.. Taidetta tosiaan! Oli aika.. erikoinen kokemus. Ja osa kanssajuhlijoista, voi herramunjee.. just sita pahinta ja stereotyyppisinta aussiemimmi-luokkaa miniminihameineen ja tolppakorkoineen, kamala meteli eika mitaan asiaa ja torkeat puheet. Malli oli kylla varsin hyvannakonen, eli mikas siina hiililiidulla tohriessa ja mittasuhteita arvioidessa... Kun paikalle sai lisaksi tuoda omat naposteltavat ja skumpat, niin oli ihan hauska ilta. Siita sitten viela jatkoille baariin. Ma kestin seuraa tasan yhden drinkin verran ja lahdin sitten tylsana kotiin kymmenelta illalla.

artsy...
Sunnuntai kului Royal Showssa, ja sen jalkeen henkilokohtaisen opiskelututorin roolissa.. miehella on iso esimieskurssin tentti edessa keskiviikkona, ja niinpa tassa on sivustakatsojatkin oppineet enemman kuin ikina olisi voinut kuvitellakaan kaivosesimiehen hommista ja velvollisuuksista ja kaivosalan lainsaadannosta.. huhhuhhhuuuhhhh. 

kuivaa...
Vapaapaivan kunniaksi tanaan maanantaina oon ahkeroinut puutarhassa aamusta alkaen ja nyt on kevaan rehut istutettu! Kirsikkatomaatteja, erivarisia paprikoita (ja suklaapaprika, oon mainonnan ja herateostosten uhri..), minttua, basilikaa, suklaaminttua (joojoo, tiedan..), korianteria ja salviaa. Salaatit kasvaa ja kukoistaa jo valmiiksi.Take your pick!

Yritit purkeissa. Valkoisessa laatikossa kasvaa ehka toinen satsi iiriksia mun synttarikukista.. ehka ei.

Taimet istutettuna

Viikossa on kevat edennyt tosi pitkalle, puissa on hirveasti kukkia, ja esim. toi nurkassa oleva koynnos on saanut noi lehdet ihan viikossa:

Reilu viikko sitten, harmaata ja ankeeta

etupihan ja parkkipaikan kasvustoa

Public Holidayn aiheuttama lyhyt tyoviikko tuli kylla tosi tarpeeseen pitkan talven jalkeen, etenkin kun pari vikaa viikkoa toissa on ollut ihan kamalaa hullunmyllya. Nailla evailla jaksaa tsemppaa viela pari viikkoa ja sitten paasee loobaamaan Thaimaahan!

1 kommentti:

  1. Ai että ku teilla siellä kevät noin pitkällä!! Hyvä ku tulee puutarha-postauksia, ihana elää mukana teidän lämmössä! ite voin mennä sit tohon 2 neliön saunaan... Meillä täällä on pimeetä ja märkää. Ja etenki sitä märkää! Helsingissä taidettiin rikkoa 100 vuotta vanha sade-ennätys syyskuulta. Onnee meille! Mut ei tää sää haittais mitään, ku olis vaan terve ja pääsis kirmaamaan tuonne ulos!!!:'(

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!