torstai 16. elokuuta 2012

Tyomatkan varrelta

Aamut alkavat olla aika ihania pyorailyyn nain lopputalvesta. Aurinko nousee just sopivasti seiskan aikaan, joten saan fillaroida utuisessa valaistuksessa ja ihailla auringonnousua joen takaa. Useimpina aamuina ei edes ole hyytavan kylma, ja sateetkin alkaa pikkuhiljaa helpottamaan. Swan River on kaunis ja levea, ja saan nauttia jokimaisemasta suurimman osan 10 kilsan tyomatkastani.

Pidan aina silmat auki delfiinien varalta, silla ne uiskentelee useasti aamusella joessa, ja tanaan kyttaaminen ja jokeen vilkuilu palkittiin!




Kaikkiaan kolme ihanaa pullonokkadelfiinia uiskenteli eestaas Mounts Bay Roadin puolella jokea, ja siihenhan se mun duunimatka tyssasi kymmeneksi minuutiksi.. <3 nbsp="" p="">

Illalla kotiin pain polkiessa en ollut uskoa silmiani, kun bongasin taas yhden delfiinin joesta, melkolailla samasta kohtaa viela!

Taytyy varmaan taas alkaa kantamaan kameraa repussa, niin ei olisi naiden iPhonen kakkalaatuisten kuvien armoilla..

2 kommenttia:

  1. Taidan olla aika kade työmatkasi maisemista! Kanna ihmeessä kameraa mukaan, tää tahtoo nähdä lisää kuvia delfiineistä! :) Ja lisää vaatimuksia... ;) Blogissani olisi nimittäin sinulle haaste: http://rapakontaakse.blogspot.fi/2012/08/faktahaaste.html

    VastaaPoista
  2. Joo, taytyy pakata toi miehen pokkari reppuun! Kayn haasteen kimppuun viikonlopun juhlien jalkeen..

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!