tiistai 14. elokuuta 2012

Askarteluviikonloppu

Eras lauantai kului hyvässä suomiseurassa Perth Craft Fairissä Claremontissa. Royal Showgrounds, joka on kai alunperin suunniteltu maatalousnäyttelyitä varten, toimi ihan hyvin myös käsityöareenana. Samaan aikaan oli puutyömessut ja se alue messuhallista näyttikin toimivan aikamoisena äijäparkkina.

Me kierreltiin käsityöpuolta, ihasteltiin uskomattomia tilkkutöitä, hermostuttiin tilkkutöiden runsauteen ja kaiken muun ompelu/lanka/virkkaus-aiheisen vähyyteen ja tehtiin sitten tuhojamme paperipuolella.. Täytyy siis kohta päräyttää joulukorttitehdas pystyyn :D Kasityot on taalla muuten kylla mummojen harrastus, ja ainoana kiinnostuksen kohteena tilkkutyot. Huohh. Olihan ne upeita, mutta tilkut ja epamaaraiset kuviot alkoi jossain vaiheessa jo vilisemaan silmissa...

Kun vahinkoa lompakolle oli aiheutettu riittävästi (ne messutarjoukset, u know..), suunnattiin Claremontin ostoskeskukseen, sillä huhujen mukaan sieltä saisi kunnon salmiakkia ja jopa Noitapillejä! Pussillinen ihanuuksia, namanaman. Ensin siis karkit ja sitten vasta myöhäiselle lounaalle/aikaiselle illalliselle Grille'diin. Namnamnam sillekin. Ja yksi "paikallisen asukkaan" tunnusmerkeistä täyttyi myös, törmäsimme tuttuun! Jee!

Sunnuntaina palasin sitten samoille messuille, tällä kertaa brittiseurassa ja tukevan aamupalan kautta (mä rakastan tätä runsasta ulkonasyömiskulttuuria ja sitä simppeliä faktaa, että mulla on siihen varaa). Osallistuttiin yhden paikallisen messuesittelijän albumi/kortinteko work shoppiinkin ja päästiin kokeilemaan uusia tekniikoita. Ja tehtiin vähän lisää tuhoja lompakolle.. Illalla sitten täydellä innolla kokeilemaan uusia juttuja, ja hyvältä näyttää! Räkänen pahvilaatikko kierrätystä varten sai uuden ilmeen, useampi kortti tuli askarreltua ja pikkujuttuja synttäribileitä varten. Ja piilotettua ostosmanian todisteet työhuoneen kaappeihin. Viimeksi erehdyin uskomaan kun mies sanoi ymmärtävänsä kyllä ja ettei mun tarttis piilotella ostoksia. Ilme kertoi kyllä vähän jotain muuta, kun esittelin mitä edellisiltä messuilta tarttui mukaan... Paljon se ymmärtää, mutta rajansa J:lläkin on! Yhteen leimasimeen se jo asiantuntevasti totesi, etta Stamp It on niin kauhean kallis, kylla naita halvemmallakin saisi.. Askarteluintoinen ex-tyttoystava on tassa asiassa kouluttanut sita kylla pikkasen liian tehokkaasti!

Taytyy ehdottomasti paasta Showgroundsille uudestaan syyskuussa kun siella on ne maatalousmessut. Jo ihan sen takia, etta aluetta kiertaa hiihtohissi ja silla on pakko paasta ajelemaan ympariiinsa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!