tiistai 5. kesäkuuta 2012

Tyttojen Thaikkulan treffit

Saatiin syksylla mun Suomi-loman loppupuolella vaaaaanhojen ystavieni kanssa superidea, etta treffattaisiin seuraavana syksyna puolivalissa palloa jos kenellakaan ei riita lomat tai rahat matkustaa koko pallon ympari. Kohteeksi valikoitui Thaimaa, kaikille helpohko matka ja melko suorat tai suorat lennot edullisin hinnoin. Edullista majoitusta ja aurinkoa ja lampoa. Pitkan aussitalven jalkeen pieni biitsihengailu tekee ihan teraa, etta parjaa sitten koko kuuman kesan Perthissa!

Pienen saatamisen jalkeen neljan ihmisen kesalomat on nyt saatu sumplittua samoille viikoille ja liput lahti ostoon viikonloppuna! Ma tapaan mun ihanat suomimimmit Thaikkulassa! Ma lennan Kuala Lumpurin kautta Bangkokiin ja nautin Thaimaan lammosta ja elosta kaksi ihanaa viikkoa suomiseurassa. Osa on viikon, osa kaksi, mutta paa-asia on etta nahdaan ja saadaan viettaa aikaa yhdessa :) Bonuksena sitten se aurinko, hyva ruoka ja mita uudesta maasta voikaan kokea.. Oon niin onnellinen, etta kaikki sai lomat ja vapaat fiksailtua ja etta kaikkien puolisoilta loytyi riittavasti ymmarrysta asian tarkeydelle.

Ma en tosiaan ole tassa suomiturismin mekassa koskaan kaynyt, eli jos jollakulla on antaa hyvia ei-niin-turistirysa-vinkkeja siihen, mita viikon tai kahden Thaimaan lomalla voi tehda, antaa palaa. Lennot on Bangkokiin, mutta sielta paasee minne vaan! Ja ajankohtana lokakuun loppu. Autiota rantaa, aktiviteettia keskella metsaa ja kaikkea silta valilta, kertokaa!

Lokakuu, tule jo! <3

2 kommenttia:

 1. Ajankohtana lokakuun loppu on ihan hyvä, sillä yleensä turistimassat alkavat vyöryä paikalle vasta marraskuun puolella. Toivottavasti sadekausi ei veny, vaikka nykyisellään Thaimaassa ei niin selkeää sateista ja kuivaa aikaa olekaan.

  Itse lomailin Thaimaassa asuessani lokakuussa Koh Sametin saarella ja pidin paikasta kovasti. Käy kurkkaa mun blogista lisäjuttua saaresta! Ajankohta oli lokakuun puoliväli ja ainakin silloin saari oli todella rauhallinen ja muut turistit lähinnä aasialaisia ja niitäkin vähän.

  Jos viidakkomaisemiin kaipaatte niin Kwai-joki ja yöpyminen bambulauttahotellissa on kiva kokemus, vaikka toki kaikki kyseisissä paikoissa yöpyvät ovat turisteja. Mutta yöllä kun viidakon pimeys ja "hiljaisuus" laskeutuvat päälle, on tunnelma aika eksoottinen. Sähköjä ei ole :)

  Ja sitten tietenkin ihana Bangkok, kannattaa viettää kaupungissa ainakin pari päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeista, Bangkok jo onkin listalla. Varmaan vietetaan siella useampi paiva ennen kotiinpaluuta, ku lennetaan eri aikoihin pois. Myos viidakkoyo Kwai-joella, joooooooo. Taytyy tsekkailla huomenna kun on enemman aikaa toi Koh Samet! Tattis!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!