tiistai 10. huhtikuuta 2012

Puolivalmis makuuhuone

Paasiaisen pitkat vapaat loivat ihanan mahdollisuuden sisustusproggiksen jatkamiseen. Suuntasimme siis lauantaina Osborne Parkin teollisuusaluetta kohti ostoslistan kanssa. Sain hankittua juuri toivotunlaiset yopoydan lamput makuuhuoneeseen ja uuden lakanasetin meille, seka tyopoydalle lampun, alakertaan kaasulammittimin ja mitas viela.. ison kasan kynttiloita tietty!

Makuuhuone alkaa nyt olla siina kuosissa, missa se tulee pysymaan seuraavat kuukaudet. Emme ala viela kunnostamaan vanhoja tuolejani tai lipaston paalle tulevaa peilia, vaan pidetaan pieni tuumaustauko, joten hyva aika julkaista pari kuvaa pysyvasti puolivalmiista huoneesta!


On myos hyvin selkeaa kuvaa katsomalla, mika on J:n seuraava pikku puhdetyo.. pidemmat jatkojohdot, etta saadaan noi johtosotkut sangyn alle piiloon :D


Uudet lamput ja pienta askartelua valkoisen maalin ja rannalta kerattyjen simpukoiden kanssa

allottavan sopoa
Toisesta lampunjalasta loytyi harmittavasti isoja naarmuja, ja varjostimen metalliset tuet ovat hieman vankyrat, tatytyy siis kayda vaihtamassa tuo uuteen ensi viikolla. Jossain vaiheessa lisataan myos hyyyyyvin varovasti ja hallitusti pari kultaista yksityiskohtaa sankyyn ja yopoytiin.

Tuoli vanhoilla maaleilla ja kuluneilla yksityiskohdilla

Pienta savyeroa havaittavissa.. :)
Talta nayttaa siis makuuhuone, seuraavaksi raivaamaan tilaa ylakerran muista huoneista. Keittio-olohuone-akseliakin voisi kuvata jossain vaiheessa... Mutta sita ennen nauttimaan viimeisesta vapaapaivasta, suunta kampaajalle ja keskustaan!

2 kommenttia:

  1. Kyllä on tosi ihana kokonaisuus. Tulee mieleen ihan Ranskan hovi aurinkokuninkaan aikaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo olikin just se fiilis, mika pyori itsellakin mielessa, sellasella pienella modernilla twistilla. Ja ilmeisesti siihen paastiin :)

      Poista

Ihanaa kun kommentoit, kiitos!